Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΜΑΣ Βεργίνας – Κατσιγιαννόπουλος το νέο…χτύπημα της προέδρου!

DSCN6043

Άκρως εντυπωσιακή και αν μη τι άλλο στοχευμένη η φετινή ενίσχυση του ΜΑΣ Βεργίνας!

Η διοίκηση της ομάδας, με επικεφαλής την πρόεδρο κα Χαρισιάδου, έχει βαλθεί να ανεβάσει τον ενθουσιασμό των φίλων του ΜΑΣ στα ύψη με τις μέχρι στιγμής επιλογές στο μεταγραφικό παζάρι.

Μετά τον Γιάννη Μπλούκα του Μακροχωρίου και τον Γιώργο Σαμψωνίδη του ΑΣ Ειρηνούπολης, οι “κυανόλευκοι” προχώρησαν στην απόκτηση και του Δημήτρη Κατσιγιαννόπουλου, πρώτου σκόρερ της ΑΕ Χαρίεσσας πέρσι στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής.

Ο 32χρονος (22/07/1983) επιθετικός αναμένεται να βοηθήσει πολύ στη γραμμή κρούσης των νεοφώτιστων, που ενισχύονται στο έπακρο ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που ξεκινούν την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου.

*οι μέχρι στιγμής μεταγραφές του ΜΑΣ Βεργίνας :

Παναγιώτης Βενιόπουλος (Αχιλλέας Νεοκάστρου), Σωτήρης Βενιόπουλος (Αχιλλέας Νεοκάστρου), Γιάννης Μπλούκας (Μακροχώρι), Χρήστος Αράπος (ΜΑΣ Βεργίνας), Δημήτρης Ταχτατζής (Νηρέας Βέροιας), Αντώνης Γκόγκος (Νηρέας Βέροιας), Βαγγέλης Αποστόλου (Απόλλων Λυκογιάννης), Βαγγέλης Αποστόλου (Μακροχώρι), Γιώργος Σαμψωνίδης (ΑΣ Ειρηνούπολης), Κώστας Τσιάμπας (Φίλιππος Μελίκης), Βασίλης Κατσιγιαννόπουλος (Νηρέας Βέροιας), Δημήτρης Κατσιγιαννόπουλος (ΑΕ Χαρίεσσας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected