Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Ανατροπή του ασπρόμαυρου “δικέφαλου” σε ένα δραματικό παιχνίδι! (vids)

arabidis-olsen-23915Με τέρμα του Στέφανου Αθανασιάδη από τα 11 βήματα, έξι λεπτά πριν τη λήξη ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ και πήρε μια σπουδαία νίκη.

Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, πίεσε με συνεχόμενες επιθέσεις τα καρέ του εντυπωσιακού Μπαρόχα ωστόσο η ΑΕΚ ήταν αυτή που πήρε κεφάλι στο σκορ με κεφαλιά του Αραβίδη, στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους.

Οι αλλαγές από τον πάγκο αλλά και το πάθος που είχε σε όλο το 90λεπτο ο “δικέφαλος” της Θεσσαλονίκης, ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία της ανατροπής που ακολούθησε. Η είσοδος του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στο 58′ (τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που μπαίνει στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο!) αλλά και άνοδος της απόδοσης των μεσοεπιθετικών των γηπεδούχων επέφερε αρχικά την ισοφάριση με τον Ροντρίγκες (64′) και στο 83′ με πέναλτι του Κλάους, σε ανατροπή του Τζιόλη μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Ακολούθησε ένα δραματικό 10λεπτο μαζί με τις καθυστερήσεις, με την ΑΕΚ να τα παίζει όλα για όλα αλλά ο Όλσεν σε δύο περιπτώσεις (89′ και 92′) είπε όχι στις μεγάλες ευκαιρίες από πλευράς φιλοξενούμενων.

ΠΑΟΚ (Toύντορ): Όλσεν, Τζαβέλλας, Κόστα, Βίτορ, Σάμπο (46′ Κάτσε), Τζιόλης, Ροντρίγκες, Κωνσταντινίδης (59′ Μπερμπάτοβ), Πέλκας, Μακ, Αθανασιάδης (89′ Μαλεζάς).

ΑΕΚ (Δέλλας): Μπαρόχα, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Σιμόες, Γιόχανσον, Ανάκογλου (76′ Πλατέλλας), Βάργκας (56′ Μπαρμπόζα), Μπουονανότε (67′ Μάνταλος), Αραβίδης

https://vine.co/v/ePEMXbHvtBB

https://vine.co/v/ePE1O3WxX3t

https://vine.co/v/ePEwBmWFXp1

φωτ. από sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected