Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – ΓΑΣ Κοπανού 0-1

DSCN9091

Τοπικό ντέρμπι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες το σημερινό παιχνίδι του Δημοτικού Γηπέδου Γιαννακοχωρίου, που θύμισε φθινόπωρο για τα καλά με τη συνεχή βροχή και τη χαρακτηριστική ψύχρα.

Το γκολ του Λευτέρη Γραμματικού (φωτ) έμελλε να είναι τελικά αυτό που χώρισε τις δύο ομάδες και έδωσε στους “κιτρινόμαυρους” την πρώτη τους νίκη στην επιστροφή τους στην Α1 Ερασιτεχνική. Από την άλλη πλευρά, η πολύ αξιόμαχη ομάδα του Παναγιώτη Καραμεταξά πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις ωστόσο δεν κατάφερε να αποφύγει τη δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα.

Πάνω σε ένα εξαιρετικά δύσκολο τερέν λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να κάνουν το παιχνίδι τους, χωρίς όμως να καταφέρνουν να βρουν τα πατήματα τους για ένα ολόκληρο ημίχρονο. Σπαταλώντας ένα 45λεπτο, ήταν εκ προοιμίου δεδομένο πως το δεύτερο μέρος θα ήταν πολύ ενδιαφέρον καθώς και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Όπως και τελικά έγινε, καθώς αμφότεροι εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να πάρουν κάτι από το παιχνίδι και η πρώτη καλή ευκαιρία σημειώθηκε στο 52′ όταν ο Καραμεταξάς βρέθηκε σε πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή του Αντιφάκου, έπιασε την κεφαλιά αλλά ο MVP της 1ης αγωνιστικής της Α1 έμεινε στην απόδοση της πρεμιέρας και με εντυπωσιακή απόκρουση, κράτησε το μηδέν.

ο pregame του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

12006776_516215185221212_972325872_o

Από το σημείο εκείνο ο ΓΑΣ άρχισε να ανεβάζει ταχύτητες και εκμεταλλευόμενος την κούραση των γηπεδούχων πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε τρεις φορές σοβαρά την εστία του Ηλιάδη. Παρόλα αυτά, η άμυνα του Αχιλλέα άντεξε και φάνηκε να κρατά τον βαθμό, ωστόσο ήρθε το τέρμα του Λευτέρη Γραμματικού στο 71′ (ωραία προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από ¨σπάσιμο” της μπάλας του Σπανού) να δώσει το προβάδισμα στον ΓΑΣ και να αλλάξει τα δεδομένα στο ματς.

Στη φάση αυτή οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για θέση off-side του σκόρερ, ωστόσο ο βοηθός έτρεξε αμέσως προς τη σέντρα κατοχυρώνοντας το γκολ.

Στα εναπομείναντα 20 λεπτά περίπου μέχρι τη λήξη, οι γηπεδούχοι πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση. Απεναντίας, οι “κιτρινόμαυροι” ήταν πάντα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και θα μπορούσαν αν ήταν πιο προσεκτικοί, να σφραγίσουν τη νίκη με ένα δεύτερο γκολ.

Να σημειώσουμε πως ο πρόεδρος του Αχιλλέα Νάουσας μας κ. Δημήτρης Μπογιατζόγλου μας απέστειλε ανακοίνωση του ΔΣ της ομάδας, με την οποία καταφέρεται κατά του διαιτητή της αναμέτρησης κ. Παρασίου αλλά και του προέδρου της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Γιώργου Καραμελίδη (διαβάστε στο τέλος του ρεπορτάζ)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο Δ. και Νησελίτη.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Σαμαράς Δ., Σακελλάρης, Γκέτσος, Μπαξεβάνος, Μπράτσης, Καραμεταξάς, Γιαμαλίδης, Κοσμάς (82′ Βακαλίδης), Στογιάννος, Παρθενόπουλος.

ΓΑΣ Κοπανού : Αντιφάκος, Τζιβάρας, Κελέσμητος, Σιδηρόπουλος Θ., Χαραλαμπίδης, Κατσουγιαννόπουλος (46′ Ντόγος), Μπούφι, Σπυρίδης (90′ Δάιος), Σιδηρόπουλος Β. (59′ Γραμματικού), Σπανός, Πέτγαζλης

Αχιλλέας Νάουσας Έμβλημα

Η ανακοίνωση του Αχιλλέα Νάουσας

“Το ΔΣ του ΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΑΟΥΣΑΣ αισθάνεται την ανάγκη να διαμαρτυρηθεί  για την “άψογη και αμερόληπτη” διαιτησία του κ. ΠΑΡΑΣΙΟΥ, ο οποίος προφανώς ήταν ακόμη και σήμερα στα γραφεία της Ένωσης. Συγχαρητήρια για το “ανταγωνιστικό” πρωτάθλημα που διοργανώνει ο κ. ΚΑΡΑΜΕΛΙΔΗΣ. Επίσης να συγχαρούμε ειλικρινά τον ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΥ για το αξιόμαχο σύνολο που διαθέτει και του ευχόμαστε καλή συνέχεια.”

Ο Πρόεδρος

Μπογιατζόγλου Δημήτριος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected