Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – Ποντιακή Νεολαία Αράχου 2-2

DSCN9903 11951158_891325507604152_5369062149854382272_n

Ότι και να πει κανείς για το συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν θα μπορεί να περιγράψει ολόκληρη την εικόνα!

Οι δύο νεοφώτιστες ομάδες φαίνεται πως ήρθαν στην Α1 για να…μείνουν κι αυτό φάνηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό στο σημερινό παιχνίδι, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της φετινής σεζόν.

Η “διαφήμιση του ποδοσφαίρου” που αναφέρουμε πολλές φορές οι αθλητικογράφοι στα ρεπορτάζ, είναι μηδαμινός ως χαρακτηρισμός κάποιες φορές, όσο κι αν αυτό ακούγεται υπερβολικό. Κάτι τέτοιο συνέβη σήμερα στη βροχερή Επισκοπή, που παρά τον άκρως φθινοπωρινό καιρό, περισσότεροι από 250 φίλαθλοι βρέθηκαν στις εξέδρες για το πολύ σπουδαίο αυτό παιχνίδι. Από αυτούς, οι 30 περίπου ήταν πιστοί εκδρομείς που ακολούθησαν την αποστολή της Ποντιακής Νεολαίας και έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από το βαθμό της ισοπαλίας, έτσι όπως εξελίχθηκε βεβαίως το παιχνίδι.

Κι αυτό γιατί, η ομάδα του Σάκη Παγγούρα κατάφερε να πάρει την ισοπαλία στην τελευταία κυριολεκτικά φάση του αγώνα, όταν ο Λευτέρης Κίτσας είδε… όνειρο από τη δεξιά γωνία της μεγάλης περιοχής και με ένα άπιαστο σουτ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Λίκα που δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Ακολούθησε πανδαιμόνιο στους πανηγυρισμούς και μετριάστηκε έτσι το σοκ από τον τραυματισμό του Αλέξανδρου Νουσιόπουλου στο δεύτερο ημίχρονο, ο οποίος στη συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Νάουσας, με συμπτώματα ζάλης.

Για το λόγο αυτό άλλωστε, οι διοικήσεις των ομάδων εξέδωσαν ανακοίνωση για τον ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, το ποιόν της αναμέτρησης φάνηκε από τα πρώτα λεπτά, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και τους δύο τερματοφύλακες να έχουν πολύ δουλειά για να φέρουν εις πέρας. Στο πρώτο 25λεπτο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, πίεσαν τα αντίπαλα καρέ με ακρογωνιαίους λίθους τους Ντέλλα και Παραστατίδη, είχαν τις προϋποθέσεις για να ανοίξουν το σκορ. Η πίεση αυτή δεν απέφερε καρπούς και το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους. Ο Αραμπατζής εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ευγένης Κίτσας βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και αφού αρχικά προσποιήθηκε στον αντίπαλο του, πλάσαρε ιδανικά ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

Το τέρμα αυτό αφύπνισε τους γηπεδούχους και τους έδωσε ουσιαστικά το έναυσμα για την αντεπίθεση. Έξι λεπτά αργότερα κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια με σκόρερ τον Χάρη Παραστατίδη, ο οποίος με ωραία προσπάθεια “έγραψε” το 1-1 μέσα σε πανηγυρισμούς. Αυτοί μάλιστα έγιναν ακόμη πιο έντονοι στο 68′ όταν ο Κώστας Ντέλλας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Βρεττό και ο ίδιος παίκτης από την άσπρη βούλα έκανε την ανατροπή για την ομάδα του.

To ρεπορτάζ του Κεραυνού είναι μια προσφορά του Cafe «Anfield» στην Επισκοπή

11992214_10200741527537547_2138441037_n copy

Ακολούθησε ένα απίστευτο σε εξέλιξη 25λεπτο μαζί με τις καθυστερήσεις, όπου είχαμε πάνω από 10 φάσεις στο σύνολο! Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι στο 79′ με τον Ευγένη Κίτσα και στην αμέσως επόμενη φάση, ο Ντέλλας έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 3-1 που θα ήταν και το “κλειδί” της επικράτησης για τους “κοκκινόμαυρους”.

Ωστόσο, οι “κίτρινοι” ήταν αυτοί που είχαν τον τελευταίο λόγο στο παιχνίδι και με το γκολ που περιγράψαμε στην αρχή του ρεπορτάζ, πήραν τον πολύτιμο βαθμό μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Κωστούλη και Χρυσάνη.

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Λίκα, Ιωαννίδης Ζ., Ορδουλίδης, Ιωαννίδης Θ., Λέσκας, Τσεχελίδης (90′ Τσεχελίδης), Μπάμπος (68′ Λύτης), Τουμαράς (88′ Δημητρίου), Καρυπίδης, Παραστατίδης, Ντέλλας.

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Βρεττός, Κίτσας Λ., Αραμπατζής, Νουσιόπουλος, Μαγγανάρης, Τόζογλου, Κίτσας Ε., Μερόκης Μ. (75′ Σκούρα), Κίτσας Κ. (66′ Παπαδόπουλος), Πιπιλιάρης, Τζέπης (87′ Κουλουμπριτσίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected