Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Διπλό στην Τούμπα σε…συνέχεια του Λονδίνου!

1319700_0Επίδειξη δύναμης των πρωταθλητών στην Τούμπα! Ο Ολυμπιακός πέρασε για πλάκα από το άντρο του ΠΑΟΚ και με το 0-2 απογείωσε ακόμα περισσότερο του οπαδούς του, που δεν είχαν προλάβει να προσγειωθούν από το διπλό στο Λονδίνο!

Το «διπλό» στο Λονδίνο ήταν κάτι… μαγικό. Πριν καν οι οπαδοί του προσγειωθούν ξανά στον πλανήτη γη, ο Ολυμπιακός έσπευσε να τους προσφέρει μία δεύτερη δόση από κάτι ακόμα… πιο μαγικό. Οι «ερυθρόλευκοι» κομάντο χτύπησαν κυνικά σε ένα εννιάλεπτο (27’,36’) με Ιντέγε και Μιλιβόγεβιτς, διαχειρίστηκαν τέλεια το μαξιλάρι ασφαλείας των δύο γκολ και με το 0-2, έπεισαν πως η καρδιά του πρωταθλητή, όχι μόνο χτυπάει, αλλά λειτουργεί στην εντέλεια.

Με αέρα… Λονδίνου

Ο Ολυμπιακός μπήκε στην «Τούμπα» με αέρα που «μύριζε»… Λονδίνο. Ψύχραιμος, σωστά στημένος, με μικρές αποστάσεις έδειξε από το πρώτο λεπτό, ότι δεν σκοπεύει να περιμένει πίσω. Ο πιο… ξεκούραστος από τους «ερυθρόλευκους», ο Τζίμι Ντουρμά άφησε το πρώτο αποτύπωμα στο ματς, όταν σε δύο φάσεις «τρύπησε» την δεξιά πτέρυγα του ΠΑΟΚ, όμως στην πρώτη (5’) ο Φορτούνης υπό την ισχυρή πίεση του Τζαβέλλα (ο Ολυμπιακός φωνάζει για πέναλτι) δεν πρόλαβε την μπάλα, ενώ στην δεύτερη (11’) το σουτ του Ιντέγε κόπηκε από τα σώματα των αμυνομένων.

Νεύρα, νεύρα, νεύρα… 

Τι είχε να επιδείξει ο ΠΑΟΚ; Ορμή, αλλά χωρίς καθαρό μυαλό που μεταφράστηκε σε τρία σερί κόρνερ που πέρασαν ανεκμετάλλευτα και αρκετά νεύρα, που έφεραν δύο συρράξεις (μία ανάμεσα σε Τζιόλη-Μιλιβόγεβιτς κι άλλα μία ανάμεσα σε Ρικάρντο Κόστα και Σεμπά), με το ματς να… φωνάζει ότι παίζεται ανάμεσα σε μία ομάδα θολωμένη και μία με καθαρό μυαλό.

περισσότερο ρεπορτάζ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected