B ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Νίκη Αγκαθιάς 1-1

Untitled-1

Πραγματικό ντέρμπι με όλα τα στοιχεία που το συνθέτουν, παρακολούθησαν οι (δυστυχώς) ελάχιστοι θεατές που βρέθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Σκυλιτσίου.

Ο τοπικός Άρης, που μετρούσε μόνο νίκες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, υποδέχτηκε τη σκληροτράχηλη Νίκη Αγκαθιάς, που προερχόταν από το ισόπαλο 3-3 με τον ΜΑΣ Βεργίνας. Εκ προοιμίου το παιχνίδι αναμενόταν δυνατό, όπως τελικά αποδείχτηκε.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να παρουσιάζονται πιο δυνατοί στο πρώτο μέρος όπου και προηγήθηκαν. Έχοντας την ελαφρά υπεροχή, η ομάδα του Δημήτρη Σαμαρά κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ χάρη σε ιδανική εκτέλεση φάουλ του Παναγιωτόπουλου στο 37′. Ένα τέρμα που άλλαζε τις ισορροπίες και ανάγκαζε πλέον τους γηπεδούχους να ρισκάρουν περισσότερο

Οι “κιτρινόμαυροι” και με τις απαραίτητες αλλαγές του προπονητικού δίδυμου, ανέβασε στροφές και πίεσε την αντίπαλη άμυνα, η οποία ωστόσο κρατούσε σθεναρά και δεν επέτρεψε τις συνηθισμένες επιθετικές ενέργειες των γηπεδούχων.

Το ρεπορτάζ της Νίκης Αγκαθιάς είναι μια προσφορά…

12167146_828998203884082_714724702_n-copy

Εντούτοις η εμπειρία των παικτών του Άρη αλλά και οι εκτελεστική δεινότητα του Θοδωρή Δημούλτση έφεραν την ισοφάριση στο 78′ με κεφαλιά που δεν άφησε πολλά περιθώρια στον σταθερό κατά τ άλλα γκολκίπερ Γιδαρόπουλο.

Στα λεπτά που απέμεναν οι δύο ομάδες δεν προχώρησαν σε μεγάλα ρίσκα, αν και υπήρξαν δυο περιπτώσεις που αν οι επιθετικοί ήταν πιο προσεκτικοί, ίσως να αναδεικνυόταν νικητής στο σημερινό παιχνίδι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Χαλατζιούκα και Ιασωνίδη.

Συνθέσεις

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Μαυρόπουλος, Μουρτζίλας Κ., Κουτσιάδης, Νικολαΐδης (46′ Τσίπης), Δημούλτσης, Παπαδόπουλος, Νούσιος (46′ Μουρτζίλας Σ.), Κωστόπουλος, Πετικόπουλος, Ανδρέου, Ρηγόπουλος.

Νίκη Αγκαθιάς : Γιδαρόπουλος, Τάτα (90′ Γιοβανόπουλος), Λιακόπουλος Δ., Μοσχόπουλος Γ., Γατόπουλος Π., Παναγιωτόπουλος, Σταμούλης, Μουσενίκας (75′ Λιακόπουλος Θ.), Ζησιόπουλος (57′ Γιδαρόπουλος Ε.), Γατόπουλος Γ., Σαμαράς Δ.

*Η διοίκηση της Νίκης Αγκαθιάς θέλησε μέσω του sportsup.gr να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για τη φιλοξενία των ανθρώπων του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου και να συγχαρούν το διαιτητικό τρίο για τη σημερινή τους παρουσία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected