B ΕΠΣ Ημαθίας

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Ελπίδα Μονοσπίτων 2-2

Untitled-1

Ματς για γερά νεύρα και ακατάλληλο για…καρδιακούς παρακολούθησαν σήμερα οι 100 περίπου θεατές που βρέθηκαν στο ανακαινισμένο Δημοτικό Γήπεδο Νικομήδειας. 

Οι ιθύνοντες του συλλόγου, με επικεφαλής τον πρόεδρο Κώστα Παρασκευαΐδη, με πολύ μεράκι και όρεξη για δημιουργία, προχώρησαν σε πολλές παρεμβάσεις στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στις εγκαταστάσεις και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό (θα δείτε σχετικό ρεπορτάζ εντός της εβδομάδας).

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, η Νέα Γενεά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα σε μια ομάδα που αγωνίζεται με πολύ μεγάλο πάθος και μάλιστα σήμερα ο προπονητής της ομάδας Λάκης Μίλης δεν πραγματοποίησε καμία αλλαγή! Οι 11 λοιπόν ποδοσφαιριστές έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχους οι οποίοι ωστόσο τα έχουν και με την τύχη τους καθώς δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα τέρματα.

Η Ελπίδα ήταν αυτή που πήρε “κεφάλι” στο σκορ στο 22ο λεπτό, με σκόρερ τον Γιάννη Αγγελίδη ο οποίος δεν αστόχησε από τα 11 βήματα. Ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους, που ήταν πλέον αναγκασμένοι να ρισκάρουν και το έπραξαν, με αποτέλεσμα να πιέσουν πιο έντονα την αντίπαλη άμυνα.

Το ρεπορτάζ της Νέας Γενεάς Νικομήδειας είναι μία προσφορά του καφέ-μπαρ “Together”

12166676_1067502046633902_1775960210_n

Ωστόσο, οι “πράσινοι” κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ μέχρι και την ανάπαυλα, αλλά η άνοδος της απόδοσης από πλευράς “κιτρινόμαυρων” (αλλά και η κούραση για τους φιλοξενούμενους) ήταν φανερή με αποτέλεσμα να έρθουν τα πάνω-κάτω στο σκορ, με την έναρξη του δευτέρου μέρους.

Την αρχή έκανε ο Μαχανίδης, ο οποίος στο 54′ έφερε το ματς στα ίσια για να ολοκληρώσει την ανατροπή ο…μόνιμος σκόρερ των “κιτρίνων” Κώστας Παπαδόπουλος ο οποίος στο 64′ “έγραψε¨το 2-1 και ταυτόχρονα σημείωσε το τέταρτο προσωπικό του στο φετινό πρωτάθλημα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα μάλιστα, φάνηκε πως το έργο των γηπεδούχων θα γινόταν ακόμη πιο εύκολο καθώς απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Νίκος Παυλίδης για την Ελπίδα.

Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε και στο 72′ ο Γιώργος Τουλουμτζής ήταν αυτός που έφερε το ματς στα ίσια και αναπτέρωσε τις ελπίδες της…Ελπίδας για θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι.

Όσο κι αν προσπάθησαν οι γηπεδούχοι, με τις συνεχόμενες επιθετικές ενέργειες, δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Ελευθεριάδη και το τελικό σφύριγμα του “άρχοντα” του αγώνα…έκοψε το καρπούζι στα δύο για τους σημερινούς αντιπάλους.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραϊωσήφ, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Χρυσάνη.

Συνθέσεις

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Γαϊτανίδης, Αγιαννίτης (73′ Μαχανίδης Α.), Πασχαλίδης (83′ Δεμιρχανίδης), Συμεωνίδης, Ιατρόπουλος, Καρίπογλου (63′ Κολεσίδης), Κουκλανιώτης, Τζίμος, Παπαδόπουλος, Μαχανίδης Λ., Σιδηρόπουλος.

Ελπίδα Μονοσπίτων : Ελευθεριάδης, Χατζηθεοδώρου, Τουλουμτζής, Μπουρδάνος, Τρούπκος, Κώτελης, Παυλίδης Γ., Παυλίδης Ν., Αγγελίδης, Μηνόπουλος, Σαρακατσιάνος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected