Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Φωκικός – ΑΕ Καραϊσκάκης 1-2

Χωρίς τίτλοΠαρά το ότι ο Φωκικός εμφανίστηκε εμφανώς βελτιωμένος κόντρα στην πρωτοπόρο του ομίλου ΑΕ Καραϊσκάκης, παρά το ότι πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση αφήνοντας ικανοποιημένο το κοινό του για 75 λεπτά, εν τούτοις, δεν απέφυγε την τρίτη σερί εντός έδρας ήττα του.

Στην ουσία, το συγκρότημα της Άμφισσας πλήρωσε για μια φορά ακόμα την απειρία των νεαρών του παικτών, καθώς δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν το υπέρ τους σκορ από το 67΄ και την εμφανή αδυναμία που πιστοποιείται για άλλη μια φορά στη γραμμή των κεντρικών αμυντικών, επιτείνοντας, κατά συνέπεια, τον προβληματισμό που αιωρείται πάνω από τη φωκική πρωτεύουσα για την προοπτική της ιστορικής ομάδας τη φετινή σεζόν.

Με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Άμφισσας μετά τον αγώνα ο Κόσουτιτς, που αντικαταστάθηκε στο 85΄, καθώς αισθάνθηκε δυσφορία!

Το ματς

Κι οι δύο ομάδες μπήκαν με επιθετικούς προσανατολισμούς στο γήπεδο, παρουσία 600 περίπου φίλων του ποδασφαίρου, επιδιώκοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης, η κάθε μία για τους δικούς της λόγους. O Σπ. Κουκούλης παρέταξε το Φωκικό με διάταξη 4-3-3 έχοντας στην κορυφή τον Κόσουτιτς και στα πλάγια τους Γεωργουσόπουλο και Λυμπέρη, στους οποίους μετά το 25΄ άλλαξε πλευρά και στον άξονα τους Μπονγκ-Ουατάρα και Γεωργαντόπουλο.

Από το 15΄κι ύστερα οι γηπεδούχοι παραχώρησαν μέτρα στους αρτινούς επιδιώκοντας να χτυπήσουν στο transition, με κύριο εκφραστή το δραστήριο στο ά μέρος Γεωργαντόπουλο, που τραβιόταν πλάγια δεξιά δημιουργώντας υπεροπλία στο χώρο αυτό. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πιο δραστήριο παίκτη τον Μπουσινάκη και από τα μισά του ημιχρόνου το Χούσο, που ανέλαβε πρωτοβουλίες, μιας κι ο Καπετάνος κινήθηκε σε ρηχά νερά. Ειδικά, μετά την αλλαγή πτερύγων σε Λυμπέρη και Γεωργουσόπουλο το συγκρότημα της Άμφισσας έγινε πιο επικίνδυνο.

περισσότερα στο amfissaface.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected