Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Αχιλλέας Νάουσας 2-1

Ατρόμητος Διαβατού ΓήπεδοΤην πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε χθες (24/10) ο Ατρόμητος Διαβατού, που επιβλήθηκε του Αχιλλέα Νάουσας με σκορ 2-1, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το δυνατό τους ξεκίνημα αλλά και το τέρμα που σημείωσαν στο 10ο λεπτό με τον Παύλο Ζερδαλή, ο οποίος μεταγράφηκε πρόσφατα στην ομάδα από την ΑΕ Αλεξάνδρειας. Ο 38χρονος επιθετικός βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στην περιοχή του Ηλιάδη και με πλασέ έβαλε την ομάδα του από νωρίς μπροστά στο σκορ.

Μετά το πέρας του 25λεπτου, ο Αχιλλέας ισορρόπησε το παιχνίδι, άρχισε να βγαίνει δειλά στην επίθεση και στο 28′ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με κεφαλιά του Τάσου Παρθενόπουλου, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κοσμά.

Στο διάστημα που απέμεινε μέχρι την ανάπαυλα, δεν σημειώθηκε κάποια ουσιαστική φάση για τις δύο ομάδες και οι περισσότερες συγκινήσεις παρουσιάστηκαν στο δεύτερο 45λεπτο.

Στο 47′ ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη, διπλή ευκαιρία σε σουτ των Χρήστου Οικονόμου και Ζερδαλή, με τον Ηλιάδη να αποκρούσει σωτήρια. Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Αχιλλέα να φτάσει κοντά στο γκολ, το σουτ όμως του Παρθενόπουλου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Νικολαΐδης. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε μια καλή στιγμή στο 62′, μετά από πολύ ωραία πάσα του Κοσμά, από καλή θέση όμως και με εξουδετερωμένο τον νεαρό πορτιέρο, δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο επόμενο λεπτό, νέα καλή στιγμή για τον Αχιλλέα με τον μοιραίο όπως αποδείχτηκε Παρθενόπουλο, ενώ και ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στο γκολ στο 68′ το σουτ όμως του Μπουρδάνου κατέληξε άουτ.

Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα σημειώθηκε στο 71′ όταν ο Παγγούρας εκτέλεσε το φάουλ, ο Χρήστος Οικονόμου βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας και με ψύχραιμο πλασέ, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, στο 79′ έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπαξεβάνου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, μία απόφαση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι “κυανόλευκοι” της Νάουσας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Mαρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Λιόλιο και Μαργαρίτη

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Νικολαίδης, Μουρατίδης, Δαλίγκαρος, Σαμψωνίδης (46’Λιλιόπουλος), Κωστογλίδης, Οικονόμου Α. (86′ Τσιολάκης), Οικονόμου Χ., Τσανασίδης, Φεΐμ (46’Παγγούρας), Ζερδαλής, Μπουρδάνος

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Σακελλάρης, Μπαξεβάνος, Σαμαράς Δ., Βακαλίδης (73′ Στογιάννος Ρ.), Καραμεταξάς, Μπράτσης, Στογιάννος Γ., Γιαμαλίδης, Παρθενόπουλος, Κοσμάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected