Κατηγορίες
Football League

Πανσερραϊκός – Τέλος ο Βασιλακάκης!

vasilakakis-20496Τρεις ημέρες πριν από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, που είναι πάντα μία καθοριστική περίοδος για τους προπονητές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Κώστας Βασιλακάκης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Πανσερραϊκού…

Μάλιστα η ΠΑΕ εξέδωσε ήδη ανακοίνωση στην οποία λέγεται πως μπορεί να χάσαμε ένα προπονητή, αλλά κερδίσαμε ένα φίλο.

Αναλυτικά:

“Η Διοίκηση της ΠΑΕ «Πανσερραϊκός 1964» ανακοινώνει την από κοινού λύση συνεργασίας με τον προπονητή κ. Κώστα Βασιλακάκη. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην μετέπειτα καριέρα του, αν και θεωρείται βέβαιη τέτοια άτομα σπανίζουν στον Ελληνικό ποδοσφαιρικό χώρο. Δυστυχώς αυτή είναι η ζωή του ποδοσφαίρου. Μπορεί να χάσαμε ένα προπονητή αλλά κερδίσαμε ένα φίλο”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η διοίκηση των “λιονταριών” συναντήθηκε το πρωί της Κυριακής με τον 57χρονο τεχνικό, μετά και την ήττα του Σαββάτου από την Παναχαϊκή και συμφωνήθηκε για το καλό της ομάδας και για να έρθει ένα “ηλεκτροσόκ” να αποχωρήσει από τον πάγκο. Έτσι λοιπόν 16 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, τον Ιούνιο του 2014 και αφού ανέβασε τον Πανσερραϊκό στην Football League, ο Βασιλακάκης αποτελεί παρελθόν “πληρώνοντας” το κακό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα και κυρίως τις εμφανίσεις της.

Μάλιστα οι “κόκκινοι” έχουν ξεκινήσει με πυρετώδεις ρυθμούς την αναζήτηση του επόμενου τεχνικού, καθώς την Τρίτη υπάρχει ο αγώνας με τον Κισσαμικό και την Κυριακή παιχνίδι πρωταθλήματος στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη συζητιέται το όνομα Σερραίου έμπειρου προπονητή!

*serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected