Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Εορδαϊκός 1-0

DSC_0096-604x277Ένα γκολ του Αλέξη Πόπτση στο 16`, έφτασε για να δώσει τους τρεις βαθμούς της νίκης στο Βυζάντιο. Παράλληλα η ομάδα του Κοκκινοχώματος κράτησε το απόλυτο της έδρας με 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο Εορδαϊκός έδειξε καλά στοιχεία ενώ οι γηπεδούχοι αυτή τη φορά είχαν μόνο μερικά καλά διαστήματα απόδοσης. Το Βυζάντιο δεν είχε ρυθμό, αλλά είχε καλή αμυντική λειτουργία στο β` μέρος, όταν οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν.

Στο πρώτο μέρος εκτός του γκολ, οι γηπεδούχοι είχαν και μια μεγάλη κλασσική ευκαιρία με τον Καζαντζίδη ενώ ο Νίκος Σουμουλίδης είχε τρεις δύσκολες αποκρούσεις σε σουτ αντιπάλων.

Από την ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη, αρκετοί παίκτες που κάνουν τη διαφορά, ήταν σε μέτρια μέρα. Ο Σουμουλίδης με τον Πόπτση, ήταν οι δυο κορυφαίοι, του Βυζαντίου. Ο Συμεωνίδης με τον Κουλίδη άρεσαν από τον Εορδαϊκό.

Ο Εορδαϊκός ενώ είχε την υπεροχή στο β` μέρος, δε δημιούργησε κλασσικές ευκαιρίες.

Πριν τον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον Αστυνομικό Θεόφιλο Θεοδωρίδη, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους του Βυζαντίου. Μάλιστα αποδόθηκε και φόρος τιμής με λουλούδια από συγγενικά πρόσωπα, από συναδέλφους, το προπονητικό τιμ του Βυζαντίου και όλους τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων σε χώρο μπροστά στα αποδυτήρια με τη φωτογραφία του Θεόφιλου.

Το φιλμ του αγώνα

4` Σουτ του Σερσεμή, απόκρουση του Σουμουλίδη.
14` Κάθετη πάσα εξαιρετική του Καρλόπουλου, ο Καζαντζίδης βγήκε μόνος του, αλλά αστόχησε στο πλασέ που επιχείρησε.
16` Φάουλ του Καρλόπουλου, ο Πόπτσης με πλασέ από πολύ κοντά, το 1-0.
18` Σουτ του Χαραλαμπίδη, δύσκολη απόκρουση του Σουμουλίδη.
33` Σουτ του Συμεωνίδη, η μπάλα κοντράρεται σε αμυντικό και ενστικτωδώς αποκρούει ο Σουμουλίδης.
57` Παράλληλη σέντρα του Καζαντζίδη, Τσίλογλου και Καρλόπουλος, δεν προλαβαίνουν από πολύ κοντά, να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα.
85` Με 2η κίτρινη (κόκκινη), αποβάλλεται ο Λιάμης.

Συνθέσεις

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Σουμουλίδης, Δαγκούλης, Γαλακτερός, Πόπτσης, Μουσικάκης, Αποστόλου (77′ λ.τ. Ματετζίδης), Κεφαλάς, Καρλόπουλος (79′ Παντελίδης), Αποστολίδης, Τσίλογλου (87′ Κάπατζης), Καζαντζίδης.

Εορδαϊκός: Περπερίδης, Πασχαλίδης, Συμεωνίδης, Λιάμης, Σαββίδης, Σερσεμής, Κουλίδης, Μπίκος (79′ Ρέββας), Αμπατζίδης (60′ Γιόνδης), Χαραλαμπίδης (73′ Τζέμα), Μαυροματίδης.

*proininews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected