Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Θεσπρωτός – Ρήγας Φεραίος 0-2

slide44Ο Θεσπρωτός πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση και γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Ρήγα Φεραίο, ο οποίος συνολικά δεν ήταν καλύτερος, αλλά τα γκολ είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά στο ποδόσφαιρο.

Οι φιλοξενούμενοι κατέβηκαν με αμυντικούς προσανατολισμούς και κατάφεραν να περιορίσουν και να μπλοκάρουν το Θεσπρωτό. Η καλύτερη στιγμή που οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να απειλήσουν στο πρώτο μέρος, ήταν η μεγάλη ευκαιρία του 23΄, αφού μετά από κεφαλιά πάσα του Γεωργίου, ο Κεφαλάς έσωσε την εστία του από την κεφαλιά του Λεοντίου μέσα από τη μικρή περιοχή.

Ο σχεδόν ακίνδυνος Ρήγας στάθηκε τυχερός στο 40΄, αφού με τη βοήθεια του αγωνιστικού χώρου, ο Ζενούνι νίκησε με μακρινό σουτ τον Κωνσταντάκο, με τον τερματόφυλακα του Θεσπρωτού να ξεγελιέται από τα γκελ της μπάλας, σε κάποια λακκούβα του τερέν.

Ο Θεσπρωτός μπήκε πολύ επιθετικά στο β΄μέρος με σκοπό να ισοφαρίσει από νωρίς. Οι του Ρήγα όχι μόνο διαχειρίστηκαν την πίεση, αλλά σε μια φαρμακερή αντεπίθεση στο 62΄, ο Γκίκα με σουτ από μακριά νίκησε τον Κωνσταντάκο για το 0-2.

Ο Θεσπρωτός προσπάθησε στο τελευταίο μισάωρο, είχε ορισμένες καλές ευκαιρίες, αλλά δε μπόρεσε να αλλάξει τη μοίρα του και να γλιτώσει την πρώτη εντός έδρας ήττα για φέτος. Εξάλλου ο Θεσπρωτός φώναξε και για κάποιες περιπτώσεις πέναλτι στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Συνθέσεις

Θεσπρωτός : Κωνσταντάκος, Κοζάκης (46′ Νάκος), Σαλταπίδας, Μητσέλος Α., Μήτσης, Καρυπιάδης, Λεοντίου (75΄Τζερεμές), Μώκος, Πέντσας (62΄Μπίκας), Γεωργίου, Στεφανίδης

Ρήγας Φεραίος : Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπάθης, Γκάγκας, Αλεξίου, Χατζής, Γεωργατζής (89΄Μουσαμπέλιου), Κορέτα (76΄Γουτούλης), Ζενούνι, Γκίκα (86΄Γούτσιος)

*thesprotiaball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected