Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Αιγινιακός – Πύδνα Κίτρους 0-0

DSC_0012Πολύ σφιχτό και με ελάχιστες φάσεις το παιχνίδι στο «Ιωάννης Παραλυκίδης» του Αιγινίου, με τον τοπικό Αιγινιακό και την Πύδνα Κίτρους να μένουν στο 0-0 και μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Ο βαρύς και δύσκολος αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να αποδώσουν το καλύτερο τους, σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε το πάθος και η δύναμη.

Σε μια από τις λίγες ευκαιρίες του Αιγινιακού ο Ταταρίδης είπε όχι στον Κώστα Αχαλινόπουλο στο 75΄ενώ και δέκα περίπου λεπτά αργότερα κράτησε το μηδέν σε άλλο σουτ του Ισπανού Ντίντακ.

Λίγο πριν τη λήξη ο Μακράκης θα έδινε το διπλό στην ομάδα του αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ.

Αποβλήθηκαν οι Τσιούνης και Γουέλκαμ. Ο πρώτος με απευθείας κόκκινη σε σκληρό μαρκάρισμα και ο δεύτερος με δεύτερη κίτρινη.

Συνθέσεις

Αιγινιακός (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Λιόλιος, Καρακατσάνης, Σαββίδης, Ζούρκος (65΄Ντίντακ), Γκούρτσας, Πέντα (76΄Αχαλινόπουλος Κ.), Γουέλκαμ.

Πύδνα Κίτρους (Αποστόλης Στύλος): Ταταρίδης, Λαζαρίδης, Κόλα, Δημητρίου, Στούμπος, Πετρουζέλης, Καραγκούνης (80΄ Γελαδάρης), Τρικαλόπουλος (57΄Δήμας), Τσιούνης, Σεχολάρι (46΄Κυπαρίσσης), Μακράκης.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected