Κατηγορίες
Διάφορα

Η Ελλάδα της κρίσης, της φτώχειας και της ανεργίας… Με εξαίρεση βέβαια από αυτούς που “έγδυσαν” γνωστό κατάστημα!

hm-ermou2Σκηνές ροκ εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης σε γνωστό κατάστημα της Ερμού, κατά τη διάρκεια του party που διοργανώθηκε για τη συλλογή-συνεργασία της εταιρίας με τον γαλλικό οίκο μόδας Balmain.

Η είσοδος στο event επιτρεπόταν μόνο σε όσους είχαν προσκλήσεις, ωστόσο μπήκαν τελικά στο κατάστημα και πολίτες που περίμεναν στην ουρά. «Τρελές» ουρές σχηματίστηκαν και χθες (πρώτη μέρα λανσαρίσματος της συλλογής για το κοινό) στα καταστήματα H&M Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Ειδικά την Τρίτη όμως, στον πεζόδρομο της Ερμού, λαός και Κολωνάκι έγιναν μαλλιά κουβάρια για ένα παριζιάνικο Balmain, αφού τα ράφια άδειασαν σε χρόνο-ρεκόρ και κοσμικές κυρίες… έγδυσαν ακόμα και τις κούκλες στις βιτρίνες!

Στην Ελλάδα των capital controls και της φτώχειας χρειάστηκαν λιγότερες από δύο ώρες (από τις 18:30 έως τις 19:45) για να εξαφανιστούν από τις προθήκες τα συνολάκια των 400-500 ευρώ με δέρμα, βελούδο, πούλιες, χρυσά κουμπιά και επωμίδες του οίκου, που φέρει την υπογραφή του Olivier Rousteing.

Λόγω της… ασφυκτικής κατάστασης, αρκετοί αποχώρησαν (μη αντέχοντας το στριμωξίδι!), ενώ όσοι παρέμειναν έσπευσαν να εξασφαλίσουν με κάθε τρόπο ένα πολυτελές κομμάτι της συλλογής, προτού κάνει φτερά!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η Καίτη Γαρμπή διεκδίκησε (και κέρδισε!) ένα κόκκινο φόρεμα, που κρατούσε μια νεαρή. «Άσε το φουστάνι κάτω, μαντάμ, αυτό είναι για την πίστα!», φέρεται ότι είπε η ερμηνεύτρια, απλώνοντας ήρεμα το χέρι της στο συνολάκι της… έριδος! Άνδρες, γυναίκες με μια «αγκαλιά» ρούχα και αξεσουάρ έψαχναν ένα «ξέφωτο» μέσα στο μαγαζί ή στα δοκιμαστήρια, προκειμένου να… απαλλαγούν από τα άχρηστα κομμάτια που είχαν μαζέψει (παπούτσια και ρούχα σε μεγαλύτερο νούμερο κτλ.) ανταλλάσοντας τα με άλλα!

Ο στιλίστας της Φουρέιρα έψαχνε μανιωδώς να της εξασφαλίσει μια νέα καλή προσθήκη για την γκαρνταρόμπα της, ενώ ο style blogger Χάρης Ντάβλας διάλεγε και «μοίραζε» συνολάκια σε φίλες του.

Η Μαρίνα Βερνίκου κατά πληροφορίες αγόρασε ένα καταπράσινο φόρεμα, ωστόσο φέρεται ότι μεταξύ εκείνων που… σήκωσαν το μαγαζί ήταν η κοσμική κυρία Ρόη Αποστολοπούλου!

πηγή: Espresso

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected