Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική – Η 7η αγωνιστική στους δύο ομίλους

α2-promo

Με την 7η αγωνιστική συνεχίζεται το πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής, που και φέτος διεξάγεται σε δύο ομίλους σύμφωνα με γεωγραφικά κριτήρια.

Στον 1ο όμιλο, έξι ομάδες βρίσκονται σε απόσταση βολής γεγονός που προκαλεί πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τη συνέχεια, ενώ κάτι ανάλογο παρουσιάζει και 2ος όπου πέντε είναι αυτές που…συνωστίζονται στην κορυφή και ερίζουν το ίδιο για την άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική.

1ος όμιλος

Επιστρέφει μετά το ρεπό της η Δόξα Λιανοβεργίου και αγωνίζεται εντός έδρας με τον ΠΑΟ Παλατιτσίων. Μπορεί τις δύο ομάδες να χωρίζουν 7 βαθμοί και αρκετές θέσεις στη βαθμολογία, ωστόσο η ομάδα του Μάκη Αμπρικίδη (αντικατέστησε τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο) προέρχεται από τη νίκη κόντρα στον Εθνικό Κλειδιού αλλά και διαθέτει ένα πολύ αξιόλογο ρόστερ.

Τέσσερις ομάδες ακολουθούν τη Δόξα στη βαθμολογία και μάλιστα ισοβαθμούν στους 11 βαθμούς! Ο δεύτερος λόγω της διαφοράς τερμάτων Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου, μετά το δύσκολο 90λεπτο κόντρα στον ΦΑΣ Νάουσα για το Κύπελλο Ημαθίας, έχουν επίσης δύσκολο έργο στο Κλειδί κόντρα στον “λαβωμένο” Εθνικό. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και την περσινή χρονιά στην Α1 Ερασιτεχνική, με τον Άρη να παίρνει σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0.

Το ρεπορτάζ της Νίκης Αγκαθιάς είναι μία προσφορά του…

Μικρο Ποδηλατο

Το πιο ενδιαφέρον ματς ωστόσο διεξάγεται στην Αγκαθιά, όπου η φορμαρισμένη στο πρωτάθλημα Νίκη υποδέχεται τον Άρη Παλαιοχωρίου, που προέρχεται από τη νίκη κόντρα στην ΑΕ Χαρίεσσας την Τετάρτη, που του έδωσε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά αμφίρροπο και καιρού επιτρέποντος, αναμένεται να προσελκύσει πλήθος φιλάθλων και των δύο ομάδων.

Σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται και στον Σχοινά, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Θύελλα Σταυρού και θέλει να συνεχίζει το σερί επιτυχιών των τελευταίων αγώνων. Χωρίς νίκη για δύο παιχνίδια η ομάδα του Κώστα Μουρτζίλα, ψάχνει την επιστροφή στις επιτυχίες για να αναρριχηθεί και πάλι στον βαθμολογικό πίνακα.

Το ρεπορτάζ του ΜΑΣ Βεργίνας είναι μία προσφορά του…

Καστρο

Παιχνίδι…παγίδα για τον ΜΑΣ Βεργίνας στην Κουλούρα, όπου δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσει τον νεανικό και φιλόδοξο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Πασχάλη Μελιόπουλου βέβαια προέρχεται από σερί νικών ωστόσο ο “δικέφαλος” έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει τη…ζημιά.

Το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση του Δημοτικού Γηπέδου Κορυφής, όπου ο Αλιάκμων Νησελίου υποδέχεται τον Μακεδονικό Πλατάνου που προέρχεται από τα κοπιαστικά 120 λεπτά μαζί με την παράταση, κόντρα στην Ποντιακή Νεολαία Αράχου

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου (15.00) :

Νίκη Αγκαθιάς – Άρης Παλαιοχωρίου

ΑΕ Σχοινά – Θύελλα Σταυρού

Αλιάκμων Νησελίου – Μακεδονικός Πλατάνου

Εθνικός Κλειδίου – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

ΠΑΟΚ Κουλούρας – ΜΑΣ Βεργίνας

Δόξα Λιανοβεργίου – ΠΑΟ Παλατίτσια

Ρεπό : Αστέρας Αλεξάνδρειας

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου

2ος όμιλος

Το ρεπορτάζ του Απόλλων Αγίου Γεωργίου είναι μία προσφορά του…

Troypkos

Την κορυφή μοιράζονται Απόλλων Αγίου Γεωργίου και Ολυμπιακός Νάουσας μετά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής, ωστόσο αύριο οι “πράσινοι” έχουν την ευκαιρία να αποσπαστούν στην πρώτη θέση, εκμεταλλευόμενοι το ρεπό των “ερυθρολεύκων”. Η ομάδα του Μπάμπη Σπυριδωνίδη υποδέχεται στον Άγιο Γεώργιο τον Φίλιππο Μέσης, με τις δύο ομάδες να συναντιούνται τελευταία φορά στις 18/12/2013 στην Α1 Ερασιτεχνική, με σκορ 1-0 για τους γηπεδούχους.

Σε απόσταση βολής στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Ακαδημία Βέροιας, που το πρωί της Κυριακής μεταβαίνει λίγα μέτρα πιο κάτω από το ΔΑΚ Βικέλας και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική Ακαδημία. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που και φέτος εμπιστεύονται τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Το ρεπορτάζ της Νέας Γενεάς Νικομήδειας είναι μία προσφορά του…

Nikomideia

Καφέ «Together» στη Νικομήδεια

Δύσκολη έξοδος για τη Νέα Γενεά Νικομήδειας, που μεταβαίνει στην Παναγιωπούλα για να τεθεί αντιμέτωπη με τη Δόξα Νάουσας, που μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό, ωστόσο ενισχύθηκε σημαντικά στις μεταγραφές, εντάσσοντας την τελευταία μέρα τους Στέφο, Μίσκο και Κούτη από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Στα Μονόσπιτα αγωνίζεται την ίδια ώρα η ανεβασμένη Ελπίδα, που δείχνει να βρίσκει τον περσινό καλό εαυτό της. Υποδέχεται την ΑΕΠ Βέροιας του Στέφανου Γαϊτάνου, που παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς.

Ενδιαφέρον παιχνίδι και στο ΔΑΚ Βικέλας του Μακροχωρίου, όπου ο Νηρέας υποδέχεται τον ΑΟ Μαρίνας, που επέστρεψε στις νίκες μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση στην Πατρίδα, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο (10.30) :

Ελπίδα Μονοσπίτων – ΑΕΠ Βέροιας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Φίλιππος Μέσης

Νηρέας Βέροιας – ΑΟ Μαρίνας

Δόξα Νάουσας – Νέα Γενεά Νικομήδειας

Ακαδημία Μακροχωρίου – Ακαδημία Βέροιας

ΑΣ Πατρίδας – Αγρ. Αστ.Αγ.Βαρβάρας

Ρεπό : Ολυμπιακός Νάουσας

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected