Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Νίκη Αγκαθιάς – Άρης Παλαιοχωρίου 0-2

12235338_10207997723286882_1378085958_o

Πέμπτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Άρη Παλαιοχωρίου, που παραμένει στο -2 από την κορυφή.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου, με καλή απόδοση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε μια σπουδαία νίκη κυρίως για το γεγονός πως η έδρα της Νίκης είναι από τις πιο δύσκολες του πρωταθλήματος. Στα αξιοσημείωτα για τους “κιτρινόμαυρους”, το συνεχόμενο σκοράρισμα του Σωτήρη Λίτσι που έφτασε αισίως τα 5 γκολ στο πρωτάθλημα και βοηθά σημαντικά με την παρουσία του στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Δημήτρη Σαμαρά φάνηκε να επηρεάζεται από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι στη Μελίκη για το Κύπελλο (αγωνίστηκε και ο Άρης, αποκλείοντας μάλιστα την ΑΕ Χαρίεσσας) ωστόσο θα μπορούσε να προηγηθεί στο 15′ όταν ο Δημήτρης Ματσούκας βρέθηκε απέναντι από τον Βασιλείου, ωστόσο το πλασέ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ.

Την ίδια κατάληξη είχε και ένα σουτ με αξιώσεις από τον Γιάννη Γατόπουλο, με τον Άρη να απαντά στο διάστημα αυτό, κυρίως με τις επιθετικές ενέργειες των Λίτσι και Περπερίδη.

Το γκολ όμως που άλλαξε τα δεδομένα στο παιχνίδι σημειώθηκε με την έναρξη του δευτέρου μέρους, όταν ο Γεωργίου εκτέλεσε το κόρνερ, ο Σωτήρης Λίτσι βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Το ρεπορτάζ της Νίκης Αγκαθιάς είναι μια προσφορά…

12167146_828998203884082_714724702_n-copy

Ένα γκολ που “έλυσε” τα πόδια των φιλοξενούμενων και γέμισε με άγχος τους νεοφώτιστους, οι οποίοι και με την είσοδο του Βαγγέλη Γιδαρόπουλου προσπάθησαν να μεταφέρουν την πίεση στα καρέ του Βασιλείου.

Στο 65′ όμως όλα τελείωσαν όταν ο ο Δημήτρης Βλάχος σημάδεψε σωστά από το ύψος της περιοχής και έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του, στο πιο καθοριστικό χρονικό σημείο.

Ο Άρης είχε μια καλή στιγμή με τον Περπερίδη, όταν πέρασε και τον Γιδαρόπουλο, ωστόσο κόπηκε σωτήρια την τελευταία στιγμή από τον Μοσχόπουλο ενώ στο 89 είχε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βλάχου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Καρυπίδη και Χαλατζιούκα.

Συνθέσεις

Νίκη Αγκαθιάς : Γιδαρόπουλος, Λιακόπουλος Δ., Τάτα (57′ Γιδαρόπουλος Ε.), Μοσχόπουλος, Γατόπουλος Π., Μουσενίκας, Σταμούλης, Ζησιόπουλος, Πιπιλιάρης (46′ Χατζόπουλος), Γατόπουλος Γ., Ματσούκας (71′ Γιοβανόπουλος).

Άρης Παλαιοχωρίου : Βασιλείου, Ατανάσοφ, Ταμπουράς, Χατζόπουλος, Κίτσας, Γκίτσας, Βλάχος, Μυγδάνης (72′ Νατσικόπουλος), Λίτσι (89′ Πέτρου), Γεωργίου, Περπερίδης (82′ Σιτσάνης).

*ευχαριστούμε το embolos.gr για την παραχώρηση της φωτογραφίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected