Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Φίλιππος Μέσης 4-1

DSCN0650

Ένα ακόμη νικηφόρο πρωινό για τον Απόλλων, που επιβλήθηκε του ελλειπέστατου Φίλιππου Μέσης και έκανε το 6×6 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Μπάμπη Σπυριδωνίδη έχει βαλθεί να σπάσει κάθε ρεκόρ τη φετινή χρονιά στην Α2 Ερασιτεχνική, καθώς εκτός του απόλυτου που διατηρεί, έχει πετύχει ήδη έξι τέρματα (περίπου 4 ανά αγώνα!) ενώ έχει μαζί με τη Νέα Γενεά Νικομήδειας και τον Ολυμπιακό Νάουσας, διατηρεί την καλύτερη άμυνα με έξι γκολ παθητικό (ένα σε κάθε ματς).

Για να πάρει…μπρος στο σημερινό παιχνίδι χρειάστηκαν τα αντανακλαστικά του Παύλου Παπαρέντη, καθώς στο 11ο λεπτό έκανε την απόκρουση του αγώνα και αποσόβησε σίγουρο γκολ που θα άλλαζε την εικόνα του αγώνα.

Από το 21ο λεπτό όμως και μέχρι την ανάπαυλα, έφτασε σχετικά εύκολα στο 3-0 χάρη σε τέρματα των Ηλία Σιδηρόπουλου (21′ και 28′, με τα οποία έφτασε τα 7 στο πρωτάθλημα) και Ανέστη Καρυπίδη (42′). Παρά την απουσία του Γιάννη Χατζηγεωργίου, η επίθεση του Απόλλων λειτούργησε ιδανικά και στο 80′ έφτασε και στο τέταρτο γκολ και πάλι με τον Καρυπίδη.

Το ρεπορτάζ του Απόλλων είναι μία προσφορά…

12164942_595797163893393_1515385374_o

Ενδιάμεσα και συγκεκριμένα στο 66′ ο Φίλιππος μείωσε το σκορ με τέρμα του πρώτου σκόρερ της ομάδας, Κώστα Πάτρα, ο οποίος έφτασε τα 5 γκολ, περισσότερα δηλαδή από τα μισά των “βυσσινί”!

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γαβράς, με βοηθούς τους κ.κ. Μπακάλη και Χριστοδούλου

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Παπαρέντης, Ορφανίδης, Δημητρούσης Χ., Μιχαηλίδης, Μουχτάρης (65′ Τσαλίδης), Κουτρουλιάς, Καϊσίδης, Γερμάνης (56′ Δημητρούσης Κ.), Σιδηρόπουλος (80′ Γαλατσίδας), Καρυπίδης, Σερέτης.

Φίλιππος Μέσης : Πάτρας Γ., Τρούπκος, Μπαλτζής Θ., Νούρης, Μυλωνάς, Πάτρας Κ., Φεζουλάς (58′ Μπαλτζής Β.), Πάτρας Ρ., Γιαννόπουλος, Βασιλείου, Ταραπόσος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected