Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Πύρασος – Πιερικος 0-0

9592283cdcc5b055801e9eb13a467c55_L“Κομμένο και ραμμένο” για 0-0 ήταν σήμερα το ματς στη Νέα Αγχίαλο ανάμεσα στον Πύρασο και τον Πιερικό.

Η ομάδα του Στέφανου Ξηροφώτου ήταν καλύτερη, προσπάθησε μέχρι το τέλος για το γκολ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να το πετύχει. Πήρε πάντως ένα σημαντικό βαθμό κόντρα σε έναν αντίπαλο που πάει για ψηλά αλλά δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο στη σημερινή συνάντηση.

Λιγοστές οι καλές φάσεις στα δύο καρέ. Φαλτσαριστό φάουλ του Αναστασίου στο 8ο λεπτό και σουτ του ίδιου παίκτη μέσα από τη μεγάλη περιοχή στο επόμενο, έφυγαν άουτ, ενώ στο 25′ ύστερα από κόρνερ, ο Κοντοβάς σούταρε προς το τέρμα και στην πορεία της μπάλας έβαλε το πόδι του ο Πέεφ. Στην επανάληψη, από πλευράς γηπεδούχων, καλή στιγμή στο 56ο λεπτό όταν ο Κοντοβάς θέλησε να πλασάρει πάνω από τον Φιρινίδη που ήταν εκτός θέσης στα πλάγια, με τον γκολκίπερ του Πιερικού να μαζεύει όμως την μπάλα, ενώ στο 78′ από κόρνερ του Κοτζαθανάση, ο Μαλακασιώτης πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους, πήρε την κεφαλιά αλλά δίχως στόχο.

Όσον αφορά στις φάσεις της ομάδας της Κατερίνης, αυτές προήλθαν από στημένες φάσεις και ειδκότερα, χτυπήματα του Μάριου Παπαδόπουλου που είχε εξαιρετική παρουσία. Στο 15′ κεφαλιά του Κώτσια έφυγε άουτ, στο 33′ κεφαλιά του Τσεβά από καλή θέση, έσκασε στο τερέν και έφθασε στα χέρια του Χαλάτση, ενώ στο β’ ημίχρονο,ο Κωνσταντίνου είχε κεφαλιά που δεν ανησύχησε τον γκολκίπερ του Πυράσου στο 65′.

Πιο επικίνδυνοι οι γηπεδούχοι, ζήτησαν το γκολ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, όμως άφηναν ημιτελείς τις προσπάθειές τους, ακίνδυνοι οι του Πιερικού, έδειξαν να συμβιβάζονται με το βαθμό της ισοπαλίας στη Ν. Αγχίαλο. Πολύ καλή απόδοση για τον Πύρασο είχε ο Σωτήρης Χατζητρακόσιας, ο οποίος καθιερώνεται στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ντεμπούτο στο φετινό πρωτάθλημα έκανε ο Χρήστος Δαμάσκος.

Συνθέσεις

Πύρασος: Χαλάτσης, Καψιώτης, Χατζητρακόσιας, Μπόρας, Κοτζαθανάσης, Στεφανής, Μαλακασιώτης (90′ Δημητριάδης), Βαγγελάκος, Τσιουρέλης (70′ Χρ. Δαμάσκος), Κοντοβάς, Αναστασίου.

Πιερικός: Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Κώτσιας, Κωνσταντίνου, Καράμπελας (90′ Τσιώλης), Τσεβάς, Μ. Παπαδόπουλος (82′ Τροΐρης), Πέεφ (94′ Γεωργίου).

*magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected