Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Καμπανιακός – Δόξα Δράμας 1-0 (vid)

1346077Την τέταρτη του εντός έδρας νίκη πέτυχε ο Καμπανιακός που κέρδισε με 1-0 την Δόξα Δράμας, σε αγώνα για την 10η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Στην πρώτη της ήττα μακριά από την έδρα της, υποχρεώθηκε η Δόξα Δράμας. Η ομάδα του Αντρέα Παντζιαρά μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι από τους Θεσσαλονικείς και στο 3΄ είχε την πρώτη της καλή στιγμή με το σουτ του Γαϊδαρτζή να αποκρούεται σε κόρνερ από τον Κηπουρό. Στο 28΄ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε σπρώξιμο του Ρακαβίνα πάνω στον Γαϊδαρτζή, με τον διαιτητή να δείχνει παίζεται.

Από το 30΄ κι έπειτα η ομάδα του Ιερόθεου Γιαμουρίδη ισορρόπησε το παιχνίδι με συνέπεια να φτάσει σε δύο περιπτώσεις κοντά στο γκολ χωρίς ωστόσο να το πετύχει. Αρχικά στο 31΄ με το σουτ του Μαυρίδη να περνάει ελάχιστα άουτ από την εστία του Μένκα και εν συνεχεία στο 33΄ όταν και ο τερματοφύλακας των «μαυραετών» απέκρουσε την κεφαλιά του Πάλλα , διατηρώντας με τον τρόπο αυτό ανέπαφη την εστία του με το υπάρχον αποτέλεσμα να μένει ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη η Δόξα μπήκε το ίδιο δυνατά στο ματς όπως και στο πρώτο μέρος και στο 55΄ έφτασε μια ανάσα από το 0-1 το σουτ όμως του Χαριτίδη έφυγε ελάχιστα άουτ από την εστία του Κηπουρού.

Η απάντηση από πλευράς Καμπανιακού ήρθε στο 61΄ με το σουτ του Μπάλλιου το οποίο και απέκρουσε με δυσκολία σε κόρνερ ο Μένκα. Αυτό το οποίο δεν κατάφερε το συγκρότημα της Χαλάστρας σε εκείνο το χρονικό σημείο του παιχνιδιού, το πέτυχε στο 75΄ με την εκτέλεση φάουλ του Κουντουρά. Οι Δραμινοί έπειτα από το τέρμα που δέχτηκαν ενέτειναν τις προσπάθειες τους προκειμένου να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης , κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί στη φάση του 84΄ όταν και ο Γαϊδαρτζής βρέθηκε τετ α τετ με τον Κηπουρό, ο τελευταίος  όμως  κατάφερε να τον νικήσει διατηρώντας με τον τρόπο αυτό ανέπαφη την εστία του με το υπάρχον αποτέλεσμα να μένει ως έχει μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Συνθέσεις

KΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Ιερόθεος Γιαμουρίδης): Κηπουρός, Τρικαλινός (39΄Αλμπάνης), Ρακαβίνας, Γαβανάς, Παπάζης, Χατζόπουλος, Μπάλλιος (76΄Χρήστου), Σαπανίδης, Κουντουράς, Μαυρίδης (66΄Πασσιαλής), Πάλλας

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Αντρέας Παντζιαράς): Μένκα, Χαριτωνίδης, Γκαρακλίδης, Βιτλής, Ρεβυθόπουλος, Λάσπατζης, Μπάμπουρας (51΄Ντος Σάντος), Στόικος, Χαριτίδης (74΄Δούμπλατζης), Κουμπρόγλου (63΄Κυριακίδης), Γαϊδαρτζής

*sdna.gr

δείτε στο kampaniasports.gr βίντεο από τον αγώνα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected