Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Νέα Γενεά Νικομήδειας – ΑΣ Πατρίδας 1-2

DSCN0771

Μεγάλη νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα σημείωσε το πρωί της Κυριακής (15/11) ο ΑΣ Πατρίδας.

Η ομάδα του Χρήστου Παναγιωτίδη σημείωσε τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα (πρώτη εκτός έδρας) και αποσπάστηκε τρεις βαθμούς από την προτελευταία θέση, έχοντας πλέον το βλέμμα μόνο προς τα πάνω. Από την άλλη πλευρά, η Νέα Γενεά Νικομήδειας δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ και με τη σημερινή ήττα υποχώρησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Αυτό που φάνηκε σε μεγάλο βαθμό σήμερα, είναι αφενός μεν η επιθετική δυστοκία από πλευράς γηπεδούχων και αφετέρου η σημαντική ενδυνάμωση του ρόστερ των νεοφώτιστων, που απαρτίζεται πλέον από ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από υψηλότερο επίπεδο, ικανούς να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ιδιαίτερα δυνατό, με πολλά μαρκαρίσματα και φάσεις που δημιουργήθηκαν κυρίως από αδράνειες και αμυντικά λάθη. Η ελαφρά υπεροχή της Νέας Γενεάς δεν μετουσιώθηκε σε κάποιο τέρμα, με τους φιλοξενούμενους να κρατούν μακριά τον όποιο κίνδυνο.

Ωστόσο, με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και για ένα δεκάλεπτο πίεσαν την αντίπαλη άμυνα. Στο 40′ ευτύχησαν μάλιστα να μπουν μπροστά στο σκορ, με “δράστη” ποιον άλλον, τον Κώστα Παπαδόπουλο ο οποίος έφτασε αισίως τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα.

DSCN0651

Οι πανηγυρισμοί όμως από πλευράς Νέας Γενεάς κράτησαν μόλις τέσσερα λεπτά, όταν ο ΑΣ Πατρίδας κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια και μάλιστα σε ιδιαίτερα καίριο χρονικό σημείο της αναμέτρησης. Σκόρερ για το συγκρότημα του Χρήστου Παναγιωτίδη ο Παύλος Διαμαντίδης, ο οποίος μετά την εκτέλεση φάουλ του Καλφούτζου, έσπρωξε τη μπάλα με το στήθος στα δίχτυα του Γαϊτανίδη (πρώην συμπαίκτη του στον Άτλα Ζερβοχωρίου), που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Το 1-1 του πρώτου ημιχρόνου, προμήνυε ένα αμφίρροπο και δυνατό παιχνίδι στο δεύτερο μέρος κάτι που τελικά έγινε, με τις δύο ομάδες να δίνουν τη δική τους μάχη για το αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Γιώργου Κεσίδη προσπάθησε με περισσότερα ρίσκα να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, κράτησε τη μπάλα στα πόδια της, δεν κατάφερε όμως παρά τις προσπάθειες να πάρει κεφάλι στο σκορ.

Αυτό έπραξε η φιλοξενούμενη ομάδα και με τον Διαμαντίδη και πάλι, έφτασε στην ανατροπή. Συγκεκριμένα στο 78ο λεπτό, ο πρώην παίκτης του Άτλα και του Φίλιππου Σταυροδρομίου, βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ “έγραψε” το 1-2, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτελέσματα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Χρυσάνης, με βοηθούς τους κ.κ. Χαλατζιούκα και Πίτο.

Το ρεπορτάζ της Νέας Γενεάς Νικομήδειας είναι μία προσφορά του καφέ-μπαρ «Together»

12166676_1067502046633902_1775960210_n

Συνθέσεις

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Γαϊτανίδης, Μαχανίδης Α., Κελεσίδης, Συμεωνίδης, Αγιαννίτης (70′ Δεμιρχανίδης), Γιάννου (75′ Ιατρόπουλος), Τζίμος, Μαχανίδης Λ., Κουκλανιώτης, Παπαδόπουλος (80′ Καρίπογλου), Σιδηρόπουλος

ΑΣ Πατρίδας : Παπαδόπουλος, Σιακαβάρας, Κολοκοτρώνης, Πέγιος, Δημουλάς (64′ Στεργιόπουλος), Τσάνι (74′ Παπαδόπουλος Α.), Αλμαλιώτης, Διαμαντίδης, Καλφούτζος (89′ Μπύρνας), Τριανταφυλλίδης, Μπεκιαρίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P