B ΕΠΣ Ημαθίας

Ακαδημία Βέροιας – Ενημερωτικό δελτίο

ακαδημια-βεροιας3111ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ: 6-0

Εικόνα αγώνα: Σε πολύ καλή μέρα βρέθηκαν οι νεαροί παίκτες της Ακαδημίας, κάτι που αποτυπώνεται και στο σκορ της νίκης. Οι αθλητές της Βέροιας κατάφεραν να προηγηθούν πολύ νωρίς, ενώ ήδη στο 10ο λεπτό το σκορ ήταν 2-0. Η ομάδα της Ακαδημίας είχε τον έλεγχο του αγώνα και επιβλήθηκε στην ομάδα των Βαρβάρων, που δε βρέθηκε σε καλή μέρα.

Σύνθεση Ακαδημίας:  Κούβαρος Αν., Ταρατσίδης,(60’ Παπουλίδης), Μπρανιώτης, (50’Απαζίδης), Γκιουλέκας, Παπαδόπουλος Χρ., Γαβριηλίδης,ΓκαλαΪτσης,(65΄Σαντικίδης), Πορφύρης, Καλτσάς, Σοφιανίδης, Αργυρόπουλος.

Σκόρερ Ακαδημίας: 4’ – 38’ Αργυρόπουλος, 7’ – 25’  Σοφιανίδης, 58’ – 82’ Καλτσάς

Επόμενη αγωνιστική: την επόμενη Κυριακή 29/11 η Ακαδημία Βέροιας παίζει στη Νικομήδεια με την τοπική ομάδα.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Ε.Α.Π. – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: 0-0

Εικόνα αγώνα: Δυνατό και πλούσιο σε φάσεις παιχνίδι έγινε μεταξύ της Ε.Α.Π. και της Ακαδημίας Βέροιας, με το μόνο που έλειψε να είναι το γκολ. Οι νεαροί αθλητές της Βέροιας αγωνίστηκαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Σύνθεση Ακαδημίας:  Σάρκα (41’ Γκανόιλ), ΣαΪπης, Σερεμέτας Β., ΣαΪπης, Σερεμέτας Κ., Ασλανίδης, (55’ Γρηγοριάδης), Παπουλίδης, Γάκης,  Αλεξιάδης(41’ Σούλης), Ντινόπουλος, Μελιόπουλος, Ανάστος, (50’ Στογιάννος).
Επόμενη αγωνιστική: Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου η ομάδα της Ακαδημίας υποδέχεται στο γήπεδο Γεωργιανών την παιδική ομάδα της Α.Ε.Π..

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Μέσα σε ομιχλώδες τοπίο πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο οι αγώνες των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας με τα αντίστοιχα τμήματα του Νηρέα. Η διάθεση για παιχνίδι δεν επέτρεψε στην ομίχλη να σταθεί εμπόδιο στην απόλαυση του αγώνα.

Το Σάββατο 28/11 η Ακαδημία αγωνίζεται στη Νάουσα με την Ακαδημία Αργυρίου.
Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται:
Στάσεις- Γραφεία: 9.00’ π.μ.
Γήπεδο Αργυρίου: 10.00’ π.μ.
Έναρξη αγώνων: 10.30’ π.μ.
Αναχώρηση από γήπεδο: 12.30’ μ.μ.

Την Τετάρτη 25/11 και ώρα 19.30’ μ.μ. καλούνται οι γονείς των αθλητών του τμήματος προ- παιδικού (γεννηθέντες 2003- 2004) να έρθουν στα γραφεία του Συλλόγου, όπου θα συζητηθούν θέματα του τμήματος και της γενικής λειτουργίας του Συλλόγου.

Για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected