Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 11ης αγωνιστικής (video)

pregame_lΑ11111111111111111111

Τελευταία αγωνιστική για τον μήνα Νοέμβριο στην Α1 Ερασιτεχνική και το ματς που δεσπόζει στην αυριανή 11η αγωνιστική δεν είναι άλλο από το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον ΑΣ Ειρηνούπολης και τον ΦΑΣ Νάουσα. 

Τις δύο ομάδες χωρίζουν δύο βαθμοί και σαφώς το παιχνίδι του Δημοτικού Γηπέδου Αγγελοχωρίου αποκτά μεγάλη σημασία, αν και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Από κοντά…καιροφυλακτεί η ΑΕ Αλεξάνδρειας, που έχει δύσκολη αποστολή στο Βέρμιο κόντρα στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ενώ τα βλέμματα συγκεντρώνει και η μάχη της ουράς, ανάμεσα στον Ατρόμητο Διαβατού και τον Φίλιππο Μελίκης.

Ας δούμε όμως τι παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής, αναλύοντας το ρεπορτάζ των 16 «μονομάχων», με τη βοήθεια της παράδοσης των τριών τελευταίων ετών αλλά και των βίντεο από το πλούσιο αρχείο του SportsUp.

Το ρεπορτάζ και τα επιμέρους στοιχεία των ομάδων είναι μία προσφορά της εταιρίας :

Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

 

Eirinoupoli Naousa

ΑΣ Ειρηνούπολης – ΦΑΣ Νάουσα : Aναμφίβολα το ματς της ημέρας. Οι δύο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος, θα αναμετρηθούν για δεύτερη φορά φέτος στο Αγγελοχώρι, μετά τη μεγάλη πρόκριση του ΦΑΣ για το Κύπελλο Ημαθίας (δεύτερο συνεχόμενη μετά τον περσινό ημιτελικό) και μάλιστα παίζοντας με 9 παίκτες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνολικά η τρίτη συνάντηση των δύο ομάδων τα τελευταία χρόνια, κόντρα και για τους δύο πρώτους σκόρερ τους πρωταθλήματος, Κώστα Έξαρχο και Δημήτρη Καφέ.

Το ρεπορτάζ των αυριανών αντιπάλων είναι απόλυτα συγκεκριμένο και σαφές, καθώς όπως προκύπτει από την προετοιμασία εντός της εβδομάδος, οι δύο νεαροί προπονητές των ομάδων (Γιάννης Μαντζιαρίδης και Δημήτρης Χαλκιάς) θα έχουν λευκό απουσιολόγιο. Για τους μεν γηπεδούχους, άπαντες επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς από το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Κεραυνό Επισκοπής ενώ για τους “κυανόλευκους” οι Αδάμ Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Ζούρκος, Γρηγόρης Ηλιάδης και Νίκος Σαρηγιαννίδης προφυλάχτηκαν στο ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου και θα είναι απόλυτα έτοιμη για την αυριανή “μάχη” κορυφής.

Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της αναμέτρησης, οι ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων όπως οι Σπύρος Σταματέλος, Γιώργος Γασπαράτος και Χρήστος Πίτος από πλευράς πρωταθλητών και Σωτήρης Ιωακειμίδης, Νίκος Παντζαρτζίδης και Σωκράτης Λαμπριανίδης για τους αυριανούς φιλοξενούμενους.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Αγγελοχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 15.66 χλμ

Προϊστορία : 2015/2016 (Κύπελλο) 0-1, 2014/2015 (Κύπελλο) 1-2, 2014/2015 (Α1) 2-0

rodoxori αε αλεξανδρειας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΑΕ Αλεξάνδρειας : Σημαντική ευκαιρία για να παραμείνει κοντά στην κορυφή το αυριανό παιχνίδι για τους “πράσινους”, μόνο νίκη όμως ο στόχος και για τους γηπεδούχους, που μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο, μοναδικός στόχος είναι το πλασάρισμα σε όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση στο πρωτάθλημα.

Το pregame του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo12412

Ο Σάκης Γλώσσης έχει για πρώτη φορά φέτος (μετά την προετοιμασία) όλους τους παίκτες παρόντες στις προπονήσεις, καθώς και ο Δημήτρης Κακούδης μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα χωρίς όμως να ανεβάσει ρυθμούς. Ο έμπειρος προπονητής θα τον κρατήσει στον πάγκο, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα αγωνιστεί ο Σάκης Μπάκανος, που αποβλήθηκε στο ματς του Σαββάτου με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, εξέτισε μία αγωνιστική στο κύπελλο με τον ΦΑΣ Νάουσα όμως δεν έχουν γίνει γνωστές οι ποινές από την ΕΠΣ Ημαθίας.

Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Κυριάκου Καρασαββίδη θα μεταβεί στο Βέρμιο με στόχο την 8η νίκη στο πρωτάθλημα (3η εκτός έδρας), ενώ δεν θα έλεγε όχι σε μια ισοπαλία στο ντέρμπι του Αγγελοχωρίου, που θα έφερνε τους “πράσινους” στο -2 από την κορυφή. Προϋπόθεση όμως είναι η νίκη στη δύσκολη έδρα των “κυανοκίτρινων”, σε ένα παιχνίδι που μοναδικός απών για τον νεαρό τεχνικό θα είναι ο τραυματίας Άγγελος Κούκλας.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Ροδοχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 64.25 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

Episkopi Trikala

Κεραυνός Επισκοπής – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Σπουδαίο παιχνίδι στην Επισκοπή, ανάμεσα σε δύο ομάδες που τις χωρίζουν τέσσερις βαθμοί στο πρωτάθλημα.

To pregame του Κεραυνού είναι μια προσφορά του Cafe «Anfield» στην Επισκοπή

11992214_10200741527537547_2138441037_n copy

Συνεχίζουν στο Κύπελλο οι νεοφώτιστοι, που απέκλεισαν μεσοβδόμαδα και τον Φίλιππο Μελίκης, μια νίκη όμως που αποδείχτηκε “πύρρειος” για το συγκρότημα του Χρήστου Μποζίνη, καθώς προέκυψαν αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Εκτός για αρκετό διάστημα θα μείνει ο Θεόκλητος Ιωαννίδης, που έπαθε υποτροπή στην προηγούμενη θλάση ενώ εξαιρετικά αμφίβολοι είναι οι Χάρης Παραστατίδης, Ζαχαρίας Ορδουλίδης και Σταύρος Χαραλαμπίδης.

Το pregame του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

output_uvVQXs Χωρίς τίτλο

Περιττό να αναφέρουμε για ένα ακόμη Σάββατο, πως ο Μέγας Αλέξανδρος θα παραταχθεί με απουσίες… Στα θετικά, η επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων για τους Γιώργο Ντάμτσιο και Ηρακλή Ελευθεριάδη, ενώ δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του ο Γιάννης Κιρκιλιανίδης, που ένιωσε ενοχλήσεις μετά από 20 λεπτά αγώνα το προηγούμενο Σάββατο. Εκτός αποστολής θα είναι οι Βασίλης ΠαπαδόπουλοςΛάμπης Ασημακόπουλος, Κώστας Καρβούνης, Παναγιώτης Δρομπουλιανούδης (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς), Ούλι Ντόι και Γρηγόρης Μητσιώτης

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής

Χιλιομετρική απόσταση  : 68.78 χλμ

Προϊστορία : 2012/2013, 2-1

pontiaki Αχιλλέας Νάουσας Έμβλημα

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – Αχιλλέας Νάουσας : Στην 5η θέση αναρριχήθηκε μετά τα τελευταία αποτελέσματα η Ποντιακή Νεολαία Αράχου και οι 14 βαθμοί τους έχουν ήδη δώσει τη δυνατότητα να βλέπουν πιο αισιόδοξα της συνέχεια. Βαθμούς χρειάζεται ο Αχιλλέας, που απέχει δύο νίκες από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Χρήστος Υφαντίδης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση τους την Τετάρτη κόντρα στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, όπου πάλεψαν για την πρόκριση μέχρι το τελευταίο λεπτό. Το θετικό είναι πως δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού για τους “μπλαουγκράνα”, που θα παραταχθούν αύριο με στόχο την 5η νίκη στο πρωτάθλημα.

Με μία απουσία ταξιδεύει ο Αχιλλέας στον μακρινό Άραχο, καθώς ο Παναγιώτης Καραμεταξάς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Δημήτρη Μπαξεβάνo, ενώ αμφίβολος είναι ο Νίκος Σύγγας που θα δοκιμάσει την τελευταία στιγμή. Δεν έχει καταφέρει να πάρει “ροζ φύλλο” εκτός έδρας ο Αχιλλέας μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, που σαφώς έχει δύσκολο έργο και στη δύσκολη έδρα της Ποντιακής Νεολαίας.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Αράχου

Χιλιομετρική απόσταση  : 50.91 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

paok ΣΗΜΑ ΓΑΣ

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΓΑΣ Κοπανού : Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται “αγκαλιά” στη μέση της βαθμολογίας και αμφότεροι μακριά τόσο από την κορυφή όσο και από την επικίνδυνη ζώνη.

Πρόκριση στο Κύπελλο την Τετάρτη για τον “δικέφαλο” που έκαμψε την αντίσταση της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου και οδεύει ολοταχώς για την υπεράσπιση του περσινού τίτλου στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας. Ο Λευτέρης Κελεσίδης θα έχει τρεις απουσίες για το αυριανό παιχνίδι καθώς εκτός είναι οι Ανδρέας Μπουκλάς, Θανάσης Κίτσας και Γιώργος Μπουκλάς, με τον τελευταίο να αποβάλλεται στο παιχνίδι Κυπέλλου.

Το pregame του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

XATZHΠΑΥΛΙΔΗΣ

Στην αντίπερα όχθη, με μοναδικό απόντα τον τραυματία Δημήτρη Κατσουγιαννόπουλο θα μεταβεί στην Αλεξάνδρεια η ομάδα του Γιώργου Σγούρδα που στοχεύει στην πρώτη εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και την 5η συνολικά.

Tips

Έδρα : ΔΑΚ Αλεξάνδρειας

Χιλιομετρική απόσταση  : 38.00 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

χαριεσσα makroxvri

ΑΕ Χαρίεσσας – Μακροχώρι : Με ανεβασμένη ψυχολογία οι δύο ομάδες στο αυριανό παιχνίδι, με τους “κιτρινόμαυρους” να θέλουν περισσότερο τους ώστε να ξεφύγουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί απευθείας στην Α2 Ερασιτεχνική.

Δύο είναι οι απουσίες για τον προπονητή της ΑΕΧ Γιάννη Χατζηαθανασίου, καθώς εκτός παραμένουν οι Γιώργος Κανδηλίδης και Νίκος Φωτιάδης ενώ επιστρέφει ο Θωμάς Σταμάτης που εξέτισε την ποινή του. Μοναδικός στόχος η νίκη, που θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη μετά το “διπλό” στη Μελίκη αλλά ταυτόχρονα και η παρθενική στην έδρα της.

Από την άλλη πλευρά, ο Μάκης Γιαννόπουλος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Χρήστου Σερασκιέρη που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Οι “ασπρόμαυροι” συνεχίζουν τις καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, έχουν ήδη συγκεντρώσει 13 βαθμούς και με νίκη αύριο (η πρώτη εκτός έδρας) κάνουν το πλέον σημαντικό βήμα για την πρόωρη παραμονή στην κατηγορία.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Χαρίεσσας

Χιλιομετρική απόσταση  : 18.45 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

Ατρόμητος Διαβατού Έμβλημα meliki

Ατρόμητος Διαβατού – Φίλιππος Μελίκης : Το δεύτερο από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής, αυτή τη φορά για την υπόθεση παραμονή. Οι “κυανόλευκοι” βρίσκονται στη 12η θέση με 8 βαθμούς, πέντε περισσότερους από τους “ερυθρόλευκους”, που με την ήττα κόντρα στην ΑΕ Χαρίεσσας, υποχώρησαν στην τελευταία θέση. Μοιρασμένη η παράδοση για τις δύο ομάδες τα τρία τελευταία χρόνια, καθώς μετρούν από μία νίκη και μια ισοπαλία.

Ο Ατρόμητος θα παραταχθεί αύριο με τις απουσίες που είχε και στο ματς της Τετάρτης στο Παλαιοχώρι (Μάνος Νικολαΐδης και Θωμάς Λιλιόπουλος), όπου πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στον τοπικό Άρη.

Από την άλλη πλευρά, κομπλέ θα παραταχθεί ο Φίλιππος, σε ένα ακόμη καθοριστικό παιχνίδι για την παραμονή στην κατηγορία.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού

Χιλιομετρική απόσταση  : 14.04 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 3-2  2013/2014, 1-2 2012/2013, 1-1

μπαλα911Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 :

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – Αχιλλέας Νάουσας

ΑΕ Χαρίεσσας – Μακροχώρι

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΑΕ Αλεξάνδρειας

Ατρόμητος Διαβατού – Φίλιππος Μελίκης

Κεραυνός Επισκοπής – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΓΑΣ Κοπανού

ΑΣ Ειρηνούπολης – ΦΑΣ Νάουσα

δείτε τη συνολική εικόνα της Α1 ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected