Γενικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Φωκικός – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 1-4

axilleas neaΜε εντυπωσιακό τρόπο πέρασε από τον Άμφισσα ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας ο οποίος συνέτριψε τον ουραγό Φωκικό με 4-1, πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο στη ζώνη της σωτηρίας.

Οι παίκτες της πιερικής ομάδας έκαναν έτσι το καλύτερο δώρο στον εορτάζοντα προπονητή τους Νίκο Θεοδοσιάδη, με το σκορ να ανοίγει μόλις στο 9′ με τον Κατσιαμήτα.

Στη συνέχεια ο…Νάκας πήρε το όπλο του και με τρία τέρματα στο 30′ στο 32′ και στο 76′ διαμόρφωσε το τελικό 1-4. Οι γηπεδούχοι είχαν μειώσει σε 1-3 με τον Τοπούζι στο 48′.

Το «φιλμ» του αγώνα

1′ Σουτ του Κατσιαμήτα, έδιωξε σε κόρνερ ο Κεχαγιάς.
7′ Διαγώνιο σουτ του Κλιάνη, η μπάλα έφυγε σύριζα άουτ.
9′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ωραία προσπάθεια του Ζαχαράκη από δεξιά, την κατάλληλη στιγμή έβγαλε για τον Κατσιαμήτα που με κοντινή κεφαλιά έκανε το 0-1.
30′ ΓΚΟΛ! 0-2: Κάθετη μπαλιά του Ζαχαράκη για τον Λαζαρίδη που βγήκε σε θέση δεξιού εξτρέμ και έκανε τη σέντρα από δεξιά για να πεταχτεί ο Νάκας και με πλασέ μέσα από την περιοχή να κάνει το 0-2.
32′ ΓΚΟΛ! 0-3: Ο Νάκας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 0-3.
48′ ΓΚΟΛ! 1-3: Ο Τοπούζι εκμεταλλεύτηκε στιγμιαία αδράνεια της άμυνας του Αχιλλέα και με σουτ από το ύψος της περιοχής μείωσε σε 1-3.
76′ ΓΚΟΛ! 1-4: Κωτσιαρίδης και Νάκας συνδυάστηκαν γρήγορα με το Νάκα να κάνει λίγο έξω από την περιοχή το δυνατό συρτό σουτ και να διαμορφώνει το τελικό 1-4.

Συνθέσεις

Φωκικός (Σπύρος Κουκούλης): Κεχαγιάς, Καμβύσης, Λυμπέρης, Αθανασιάδης, Αρβανίτης, Ουαταρά, Τσελάντσι, Μπονγκ, Αραπίτσας, Ζβίγγος, Γεωργουσόπουλος. Στο β” μέρος αγωνίστηκε και ο Τοπούζι.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Βασιλειάδης, Λαζαρίδης, Γ. Παναγιωτίδης, Σκέντος, Τασίδης, Καρατζάογλου, Ποτουρίδης, Ζαχαράκης, Κλιάνης, Κατσιαμήτας, Νάκας. Στο β” μέρος αγωνίστηκε και ο Κωτσιαρίδης.

Πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected