Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Απόλλων Κρύας Βρύσης – Έβρος Σουφλίου 2-2

12347800_1145973425430898_8488442124169077652_nΔιαβάζουμε στη σελίδα του Απόλλων στο facebook

Είναι αδιανόητο να θέλεις ένα παιχνίδι, το κρισιμότερο για την φετινή χρονιά, αγωνιζόμενος μέσα στην έδρα σου, μ΄ έναν αντίπαλο που έχει κάνει ένα ταξίδι δύο ημερών, έχοντας μοναδικό άνθρωπο ως επικεφαλή της παράγοντα, φροντιστή, εκπρόσωπο, τον προπονητή της, την έστειλαν δηλαδή απλά για να εκπληρώσει την αγωνιστική της υποχρέωση, να καταφέρνεις να γυρίζεις το παιχνίδι και να μην μπορείς να κρατήσεις το σκορ στα τελευταία πέντε λεπτά. Νομίζουμε ότι ήρθε ο καιρός να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του απέναντι στην ομάδα. Διοίκηση προπονητές και ποδοσφαιριστές.

Αγωνιστικά η ομάδα μας για μία ακόμη αγωνιστική ήταν μία απογοήτευση, κατώτερη των περιστάσεων και των συνθηκών του αγώνα, με ελάχιστες εξαιρέσεις ατομικών ενεργειών, που κατάφεραν εντούτοις να φέρουν, πρόσκαιρα, μπροστά στο σκορ τον Απόλλωνα. Τα τραγικά αμυντικά λάθη για μία ακόμη φορά, η επιθετική αφλογιστία έστω και στην δημιουργία φάσεων, ο αποσυντονισμός στο χώρο του κέντρου, έφεραν την μεγάλη απογοήτευση σε όλους όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Όλοι το γνωρίζουμε ότι η ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε μεταγραφική ενίσχυση, αλλά αναρωτιέσαι καμιά φορά πόση μπορεί να είναι αριθμητικά η μεταγραφική αυτή ενίσχυση για να καλύψεις και να περάσεις σε θετικό πρόσημο τις σημερινές σου αδυναμίες, στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου;

Τελειώνοντας ο πρώτος γύρος έχουν χρησιμοποιηθεί πλέον όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και η εικόνα του καθενός είναι καταλυτική. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι αυτή η αγωνιστική εικόνα του Απόλλωνα πέρα από την βαθμολογική κατρακύλα, έχει και τις οικονομικές της επιπτώσεις, αφού ο κόσμος, άρχισε να απομακρύνετε από το γήπεδο (στο προχθεσινό παιχνίδι δεν βγήκε ούτε η διαιτησία) με συνέπεια η διοίκηση να μην έχει το πρόσωπο να ζητήσει και την βοήθειά του, έχοντας βέβαια και τις τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους και τους ποδοσφαιριστές!

Το φιλμ της αναμέτρησης

13′ Ωραίο μακρινό δυνατό σουτ του Δανιηλίδη η μπάλα θα περάσει ελάχιστα από την δεξιά συμβολή των δοκών του Θυμνιανίδη.
28′ Φάουλ του Μπρέγκου από αριστερά , κεφαλιά του Ivic ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
36′ Αντεπίθεση του Έβρου με τον Χιζανασβίλη να βρίσκεται τε τα τετ με τον Παπαδόπουλο Χ. το πλασέ του θα περάσει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
46′ Πάσα στον κενό χώρο για τον Πετρίδη το σουτ θα περάσει ελάχιστα άουτ από δεξί κάθετο δοκάρι, πιεζόμενος και από τον αμυντικό αντίπαλό του.
52′ ΓΚΟΛ! Αδράνεια της άμυνας του Απόλλωνα να απομακρύνει την μπάλα από την περιοχή της, αυτή θα περάσει στον Λίτσιος και από αριστερά με δυνατό ψηλοκρεμαστό σουτ θα ανοίξει το σκορ σε 0–1.

12347900_1145973422097565_1775502184211245258_n
62′ ΓΚΟΛ! Φάση διαρκείας στα καρέ του Θυμνιανίδη ο Πετρίδης θα βρει την ευκαιρίας και με πλασέ θα ισοφαρίσει σε 1–1.
69′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Παπαδόπουλου Γ. από δεξιά μέσα στην μεγάλη περιοχή ο για τον Ivic ο τελευταίος με εκπληκτικό γυριστό σουτ σε πρώτο χρόνο θα στείλει την μπάλα στο αριστερό Γ του Θυμνιανίδη ανατρέποντας το σκορ σε 2–1.
80′ Ο Πετρίδης αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή με ένα δυνατό μακρινό σουτ θα στείλει την μπάλα στην ρίζα της αριστερής καθέτου δοκού του Θυμνιανίδη χάνοντας πολύ καλή ευκαιρία.
84′ ΓΚΟΛ! Νέα αδράνεια στην άμυνα του Απόλλωνα ο Ζυγκερίδης δεν θα χάσει την ευκαιρία με κοντινό σουτ να ισοφαρίσει τον αγώνα και να σημειώσει το τελικό 2–2

Συνθέσεις

Απόλλων Κρύας Βρύσης : Παπαδόπουλος Χ., Παπαδόπουλος Γ., Κίτσας (64′ Γκελοσάνι), Μπρέγκου (76ο Σιδηρόπουλος Π.), Βοτάρης, Σέρα, Παπαδόπουλος Σ. (54′ Παρράς), Δανιηλίδης, Καρυπίδης, Πετρίδης, Ίβιτς.

Έβρος Σουφλίου : Θυμνιανίδης, Αλεξίου, Μπαμνιος, Λουιζίδης Χ., Λίτσιος, Δραγανίδης, Αβογιάν, Μερτίκας (90′ Λουιζίδης Θ.), Λίτσκας, Χιζανασβίλη (75′ Αντωνιάδης), Ζυγκερίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected