Κατηγορίες
Διάφορα

Ήρθε η ώρα να λάβουμε δράση για τους σ@@@ψυχους που κυκλοφορούν ανάμεσα μας…

12390953_10205292997423882_2238582019796440695_nΧωρίς τέλος το δραματικό σήριαλ χρόνων με τίτλο «κακοποιήσεις αδέσποτων ζώων».

Ο Ματογυάλιας ήταν ένας αγαθός γίγαντας, από τα πιο παλιά και αγαπητά σκυλιά στο κέντρο της Βέροιας. Κυκλοφορούσε κυρίως στην Μπαρμπούτα παρέα με τον φιλαράκο του, ένα όμορφο κυνηγόσκυλο. Κάποιο δολοφονικό χέρι τα οδήγησε σήμερα σε έναν φρικτό θάνατο με πολύ ισχυρό δηλητήριο. Οι φόλες δεν σκοτώνουν μόνο τα ζώα, σκοτώνουν την ηθική μας, τον πολιτισμό μας, τις αξίες μας σαν κοινωνία, οδηγούν στην απαξίωση της ανθρώπινης συνείδησης.

Ως πότε θα επιτρέπουμε να συνεχίζεται αυτή η αθλιότητα από άτομα συνειδησιακά ανάπηρα, διεστραμμένους δολοφόνους που τους αρέσει να βασανίζουν ανυπεράσπιστα ζώα και να αφαιρούν ζωές με βάναυσο τρόπο; Καλούμε τους συμπολίτες μας που τυχόν γνωρίζουν τον δράστη ή έχει υποπέσει στην αντίληψή τους οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση το πρωί της 14ης Δεκεμβρίου στην περιοχή μεταξύ Μπαρμπούτας και Πλατείας Πλατάνων να επικοινωνήσουν με τα φιλοζωικά της πόλης και να δώσουν δώσουν στοιχεία, ώστε οι υπαίτιος να λογοδοτήσει στην ελληνική δικαιοσύνη.

Σε μια εποχή που η Ελλάδα δοκιμάζεται, ο πολιτισμός μας είναι μια αξία που οφείλουμε να υπερασπιστούμε με σθένος.

Σύλλογος Ζωόφιλων Ημαθίας ΖΩ.Η.
Γη των Αδέσποτων

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected