Football League

Football League – Ο πρόεδρος κατηγορεί τους παίκτες του για “οβεράκια κι ανατροπές”!

tsirimpis-e1445189059950Απίστευτες καταγγελίες στο SDNA από τον πρόεδρο της Παναχαϊκής, Πoτή Τσιριμπή, χαρακτηρίζοντας «ύποπτους» τους ίδιους τους παίκτες της ομάδας του, εξηγώντας τι εννοούσε με τη φράση «οβεράκια κι ανατροπές».

Δεν έχουν προηγούμενο όσα γίνονται στην ομάδα της Πάτρας τις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να κατέβει στον αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό έχοντας μόλις 13 παίκτες στη διάθεσή της (κι ορισμένοι εξ αυτών από τους Νέους). Αποτέλεσμα αυτού και η βαριά ήττα με 4-1, που την έθεσε εκτός συνέχειας του θεσμού.

Τι είχε προηγηθεί; Ενα… κύμα αποχωρήσεων παικτών, το οποίο εξόργισε τους ανθρώπους της διοίκησης, καθώς δεν δικαιολογείται -σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου Ποτή Τσιριμπή- μιας και οι ποδοσφαιριστές έχουν πληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος των συμβολαίων τους. Αυτό βέβαια είναι το λιγότερο, μιας κι ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου προχώρησε σε απίστευτες καταγγελίες κατά των ίδιων των παικτών του, καθώς δεν δίστασε να τους χαρακτηρίσει «ρεμάλια κι αληταράδες», πριν τον αγώνα με τον Εργοτέλη!

Εκείνο ωστόσο που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση είναι οι ευθείες υπόνοιες που αφήνει ότι κάποιοι ίσως είναι «στημένοι». Χαρακτηρισμό βέβαια που ο ίδιος δεν τον υιοθέτησε όταν τον ρωτήσαμε, καθώς όπως επισημαίνει δεν έχει στοιχεία, παρ’ όλα αυτά δεν διστάζει να τους χαρακτηρίσει «τουλάχιστον ύποπτους», όπως τόνισε με δηλώσεις του στο SDNA.

περισσότερα στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected