Κατηγορίες
Super League 1

Ολυμπιακός – Άλλη μία φορά εκτός οι…κομμένοι

ImageHandlerΕκτός αποστολής, για ένα ακόμα παιχνίδι, έμειναν οι Ερνάνι και Γιαννιώτας στον Ολυμπιακό, μαζί με τους Φινμπόγκασον και Πάρντο.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την Παρασκευή (18/12) το πρωί την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την ΑΕΚ Καλλονής, το απόγευμα του Σαββάτου (19/12) στις 19:30 στη Μυτιλήνη και ο Μάρκο Σίλβα ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δεν μετέχει ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος δεν υπολογίζεται, όπως και ο Έλληνας νεαρός άσος. Μαζί τους, εκτός πλάνων τέθηκαν και οι Φινμπόγκασον και Πάρντο, όπως και οι Μανιάτης, Αυλωνίτης, Γούταν, Μπεν, Τζανδάρης και Χουτεσιώτης, οι τραυματίες Μπουχαλάκης και Πουλίδο και ο τιμωρημένος Μαζουάκου.

Αντίθετα, στις επιλογές του τεχνικού ηγέτη των Πειραιωτών είναι οι Κολοβός, Τσιμίκας και Ζντιέλαρ, οι οποίοι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη, το απόγευμα της Τετάρτης (16/12) και άφησαν καλές εντυπώσεις με την εμφάνισή τους.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή είναι οι: Ρομπέρτο, Καπίνο, Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουΐ, Φορτούνης, Φουστέρ, Ιντέγε, Κασάμι, Κολοβός, Μιλιβόγεβιτς, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected