Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΟ Μαρίνας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 0-3

Πρωταθλητής χειμώνα ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου

Πρωταθλητής χειμώνα ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου

Πρωταθλητής χειμώνα αναδείχτηκε ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου, μετά τη νίκη του σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Μαρίνας.

Η ομάδα του Μπάμπη Σπυριδωνίδη ήθελε έναν βαθμό για να κατακτήσει τον άτυπο τίτλο, ωστόσο πήρε τρεις σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή του ΑΟΜ. Με ηγέτη και σκόρερ τον Ηλία Σιδηρόπουλο, που πέτυχε χατ-τρικ, οι “πράσινοι” σημείωσαν τη 10η φετινή τους νίκη και με 35 γκολ στο ενεργητικό τους, θα υποδεχτούν το 2016 από την κορυφή.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιώργου Προδρόμου πάλεψε για το αποτέλεσμα κι αν ήταν πιο προσεκτική στο πρώτο 20λεπτο, ο αγώνας ίσως είχε διαφορετική τροπή. Οι 14 βαθμοί μέχρι στιγμής μπορεί να απομακρύνουν τον όποιο κίνδυνο όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας περίμεναν κάτι διαφορετικό όταν ξεκινούσε η προσπάθεια το περασμένο καλοκαίρι.

Οι πρώτες καλές στιγμές ανήκουν στους “οράνιε” που στο 14′ και στο 19′ βρέθηκαν μια ανάσα από το γκολ. Αρχικά ο Σαρμπίνος σημάδεψε με δυνατό σουτ το δοκάρι του Γώγου και πέντε λεπτά αργότερα ο Πουτακίδης δεν κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

DSCN0714

Πρώτος σκόρερ με 14 γκολ στον πρώτο γύρο ο Ηλίας Σιδηρόπουλος

Ο Απόλλων, παρά το “μούδιασμα” από την ορμή των γηπεδούχων, ισορρόπησε σταδιακά και βγήκε με αξιώσεις στα καρέ του Κυριακίδη. Στο 29′ ο Σιδηρόπουλος προειδοποίησε την άμυνα των γηπεδούχων, ωστόσο το πρώτο του γκολ το σημείωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 36′, με τον Τρούπκο να παρεμβάλλεται πάνω στη γραμμή ωστόσο η μπάλα είχε περάσει πριν τη σπρώξει στα δίχτυα ο αμυντικός των “πρασίνων”.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν σημαντικό προβάδισμα και συγκεκριμένα στο 49′ όταν ο Σιδηρόπουλος στόπαρε τη μπάλα έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη, που δεν κατάφερε να αποκρούσει.

Το 0-3 διαμόρφωσε στο 68′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής, αυτή τη φορά από την άσπρη βούλα, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Κουτρουλιάς. Στη φάση αυτή αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων και όπως σχετικά αναγράφει το φύλλο αγώνος εξύβρισε τον διαιτητή της συνάντησης.

Τα υπόλοιπα 25 περίπου λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα και ο Απόλλων πανηγύρισε στο τέλος την πρωτοκαθεδρία του στον πρώτο γύρο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Ιασωνίδης και Χριστοδούλου.

Το ρεπορτάζ του Απόλλων είναι μία προσφορά…

12164942_595797163893393_1515385374_o

Συνθέσεις

ΑΟ Μαρίνας : Κυριακίδης Χ., Μπόφτσης, Γκότσης (71′ Τερζεψίδης), Κυριακίδης Σ., Κερσενίδης, Αδαμίδης, Ματάτης, Δήμου, Τερζόπουλος, Σαρμπίνος (61′ Μισαηλίδης), Πουτακίδης.

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Γώγος, Ορφανίδης, Μιχαηλίδης (75′ Δημητρούσης Κ.), Δημητρούσης Χ., Μουχτάρης, Τσαλίλης, Τρούπκος (79′ Σερέτης), Κουτρουλιάς, Καρυπίδης, Μπαξεβάνος (73′ Πίκος), Σιδηρόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected