B ΕΠΣ Ημαθίας

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Νηρέας Βέροιας 1-0

DSCN0655

Γιώργος Καρίπογλου, ο “χρυσός” σκόρερ της Νέας Γενεάς σήμερα

Στο γκολ κρίθηκε το σημερινό παιχνίδι στη Νέα Νικομήδεια, όπου η τοπική Νέα Γενεά πέτυχε την 6η φετινή της νίκη και με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, εδραιώθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Γιώργου Κεσίδη επικράτησε του μαχητικού Νηρέα Βέροιας χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Γιώργος Καρίπογλου στο 66′ με πολύ ωραίο τελείωμα αλλά και παλικαρίσια προσπάθεια του Χρήστου Σιδηρόπουλου από τον οποίο προήλθε η φάση του μοναδικού γκολ.

Οι “κιτρινόμαυροι” αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες, κυρίως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (εργάσιμη η σημερινή Κυριακή) αλλά και χωρίς τον πρώτο της σκόρερ, Κώστα Παπαδόπουλο που ήταν τιμωρημένος. Απέναντι τους βρέθηκε μια πολύ μαχητική ομάδα, με ταχύτητα και τακτική συμπεριφορά ωστόσο της λείπει η εμπειρία, που χρειάζεται κυρίως στο τελείωμα των φάσεων.

Το ρεπορτάζ της Νέας Γενεάς Νικομήδειας είναι μία προσφορά του καφέ-μπαρ «Together»

12166676_1067502046633902_1775960210_n

Με τη λήξη του πρώτου γύρου, η Νέα Γενεά βρίσκεται στο -5 από τη δεύτερη προνομιούχο θέση, ωστόσο για να διεκδικηθεί η άνοδος χρειάζονται περισσότερες λύσεις για τον δεύτερο γύρο. Στην αντίπερα όχθη ο Νηρέας υποχώρησε στην 13η θέση της βαθμολογίας και η διαφορά από την 14η που οδηγεί στη Β Ερασιτεχνική είναι στους 5 βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραϊωσήφ, με βοηθούς τους κ.κ. Μπακάλη και Ασβεστάρα

Συνθέσεις

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Γαϊτανίδης, Ιατρόπουλος, Συμεωνίδης, Αγιαννίτης, Καϊογλίδης, Μαχανίδης Λ. (57′ Σταφυλίδης), Παπαδόπουλος Γ., Καρίπογλου, Σιδηρόπουλος, Κωστογλίδης (83′ Μπουτογλίδης), Δεμιρχανίδης.

Νηρέας Βέροιας : Πάνου, Τζίρος (67′ Μαστορόπουλος), Χόνι, Θωμαΐδης, Σουγκαρής, Γιαννακίδης, Παπαδόπουλος, Γκιάλπη, Κουτσούκης (51′ Ματελόπουλος), Λιόλιος (77′ Γώτας), Παυλίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected