Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Πύρασος – Φωκικός 3-0

2558eca3d5ae8642adbcad198e93ed37_LΣτην πέμπτη θέση με εξαιρετική πορεία ολοκλήρωσε το πρώτο μισό του πρωταθλήματος ο Πύρασος, μετά τη σημερινή του νίκη με 3-0 επί του Φωκικού.

Η αντίσταση της ομάδος της Άμφισσας κράτησε για ένα ημίχρονο, “καθάρισαν” εύκολα στην επανάληψη το ματς οι γηπεδούχοι παίζοντας με παίκτη παραπάνω.

Στο 20ό λεπτό αποχώρησε τραυματίας ο Στεφανής με χτύπημα στο κεφάλι, μετέβη στο νοσοκομείο για ράμματα, ενώ σ’ όλο το ματς συγκινητική ήταν η προσπάθεια του Ντάριο Βαν ντε Γουίχε, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην προθέρμανση αλλά αγωνίστηκε κανονικά παρά τους πόνους. Μετά τον τραυματισμό του αρχηγού, μπήκε στο ματς ο Δημητριάδης που έπαιξε με πυρετό όπως και ο συμπαίκτης του Μυργιώτης! Σε αυτά να προσθέσουμε και τις γνωστές βασικές απουσίες πριν την αναμέτρηση. Ο Φωκικός, παρά το γεγονός ότι είναι στην τελευταία θέση και ταξίδεψε με μόλις 14 παίκτες, πίστεψε ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στη Ν. Αγχίαλο καθώς …έρχονται διοικητικές αλλαγές και μεταγραφές, ωστόσο η αντίσταση ήταν μέχρι να δεχθεί το πρώτο τέρμα…

Στο 5ο λεπτό από ωραία ομαδική προσπάθεια, ο Βαγγελάκος έβγαλε φοβερή πάσα για τον Τσιουρέλη, ο οποίος από το ύψος της μεγάλης περιοχής, σούταρε δυνατά αλλά λίγο πάνω από τα δοκάρια. Η απάντηση από πλευράς φιλοξενούμενων, σουτ του Αραπίτσα από καλή θέση που κόντραρε σε αμυντικό και στην εξέλιξη της φάσης, διαγώνιο σουτ του Γεωργουσόπουλου που ανέκοψε ο Καραγεώργος (9′). Στο 16′ κεφαλιά του Μυργιώτη από τη μικρή περιοχή, πήγε πάνω στον αντίπαλο γκολκίπερ και ακολούθησαν δύο φάσεις για τον Φωκικό μετά την ολιγόλεπτη διακοπή για τον τραυματισμό του Στεφανή. Στο 21′ σέντρα του Αραπίτσα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ, στο 22′ από κεφαλιά-πάσα του ίδιου παίκτη, ο Γεωργουσόπουλος βγήκε τετ-α-τετ και σούταρε δυνατά, άουτ στην καλύτερη ευκαιρία για το σύλλογο της Άμφισσας.

Μετά το ημίωρο, οι του Πυράσου ανέβασαν την απόδοσή τους. Στο 35′ προβολή εξ επαφής του Μυργιώτη απέκρουσε ο Κεχαγιάς σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση, ο Μπόρας πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Κοντοβάς τη δεύτερη, σχεδόν μπροστά στην εστία, αλλά δεν μπόρεσε να κατεβάσει την μπάλα. Στο 45′ ο Κοτζαθανάσης είχε καλοεκτελεσμένο φάουλ που απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Φωκικού και λίγο αργότερα, ο ίδιος σέντραρε και ο Μαλακασιώτης, σε θέση για γκολ, βρήκε την μπάλα αλλά έφυγε στα πλάγια. Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ουαταρά σωστά δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Βαγγελάκο κι ενώ νωρίτερα του είχε χαριστεί ο διαιτητής.

περισσότερα στο magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected