Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ιταλία – Έχουν πάρει στο κατόπι την Ίντερ!

Davide Brivio (L) of Atalanta and Marek Hamsik of Napoli in action during the Italian Serie A soccer match Atalanta BC vs SSC Napoli at Atleti Azzurri d'Italia stadium in Bergamo, Italy, 31 October 2012. ANSA/PAOLO MAGNI

Συνεχίζουν να παραμένουν μία… ανάσα από την Ίντερ οι Νάπολι και Φιορεντίνα, καθώς επικράτησαν των Αταλάντα (3-1, εκτός) και Κιέβο (2-0, εντός), προκειμένου να βρεθούν στο -1 από την κορυφή, έστω και με ματς παραπάνω. «Ανάσα» για τη Ρόμα.

Τόσο οι «παρτενοπέι», όσο κι οι «βιόλα», ήθελαν τα «τρίποντα» ώστε να παραμείνουν κοντά στους «νερατζούρι», οι οποίοι το βράδυ αντιμετωπίζουν τη Λάτσιο στο «Σαν Σίρο».

Όσον αφορά το ματς των Ναπολιτάνων, κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο Μπέργκαμο στο 52ο λεπτό, όταν ο Χάμσικ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του, έπειτα από χέρι του Ντε Ρουν, για να έρθει το 1-0.

Η απάντηση της Αταλάντα όμως ήταν άμεση, με τον Γκόμες να βρίσκει δίχτυα στο 54ο λεπτό για το 1-1. Οι «παρτενοπέι» ωστόσο βρήκαν και πάλι δίχτυα, στο 62ο λεπτό, με τον πρώτο τους σκόρερ όπως και του πρωταθλήματος, Γκονζάλο Ιγκουαΐν, να «γράφει» το 2-1 με το 15ο γκολ του στη Serie A.

Παρόλα αυτά, η Νάπολι έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ζορζίνιο με δεύτερη κίτρινη κάρτα (74′). Ακόμα κι έτσι όμως, το σύνολο του Σάρι κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμά του μέχρι τέλους και μάλιστα να το διευρύνει, με τον «Πιπίτα» να σκοράρει και πάλι για το 3-1 ενώ ο Χάμσικ έχασε πέναλτι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

δείτε βίντεο με τα γκολ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected