Super League 1

Εντυπωσιάζουν τα νέα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ! (photos)

g2_0Την τελική του μορφή παίρνει το επιβλητικό κτίριο που σε λίγες μέρες θα φιλοξενεί τα νέα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και αυτά της «Δικέφαλος 1924».

Σε ύψος δεν μπορεί να… κοντράρει το Empire State Building, ωστόσο είναι άκρως επιβλητικό. Και πλέον… εντελώς κιτρινόμαυρο. Ο λόγος για το κτίριο που σε λίγες ημέρες θα φιλοξενεί τα νέα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και αυτά της «Δικέφαλος 1924».

Οι εργασίες έχουν μπει στην τελική ευθεία και τις τελευταίες ημέρες σχεδόν ολοκληρώθηκαν αυτές που αφορούν το εξωτερικό του μέρος, το οποίο «ντύθηκε» στα χρώματα της Ένωσης. Κι όχι μόνο, αφού εκτός από μια τεράστια φωτογραφία της ομάδας που στολίζει την μια πλευρά της πρόσοψης, στην άλλη δεσπόζει μια της «Αγιά Σοφιάς».

Οι εργασίες για την μετακόμιση της ΑΕΚ στα νέα της γραφεία έχουν αρχίσει από το καλοκαίρι. Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησαν με την προοπτική της συντήρησης του κτιρίου και στην πορεία φτάσαμε στην πλήρη ανακαίνισή του, καθώς συνεχώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης (που κάνει συχνές… επιθεωρήσεις) προσέθετε πράγματα στη λίστα με τα «θέλω» του, φτάνοντας στο τελικό σχέδιο, που προβλέπει την δημιουργία εγκαταστάσεων αντάξιων της ιστορίας της Ένωσης.

Το συνεργείο που έχει αναλάβει το έργο δουλεύει πυρετωδώς (εργάστηκε ακόμη και σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς), με στόχο να παραδώσει το κτίριο προς το τέλος Ιανουαρίου. Το εξωτερικό του ουσιαστικά έχει ολοκληρωθεί, καθώς το μόνο που απομένει είναι να προστεθεί ένα ακόμη μεγάλο σήμα της ΑΕΚ στην πλαϊνή πλευρά (ώστε να φαίνεται από απόσταση, από τον δρόμο). Από εκεί και πέρα, απομένει να ολοκληρωθούν και κάποιες τελευταίες εσωτερικές εργασίες.

δείτε τις φωτογραφίες στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected