Κατηγορίες
Basket

Α1 Μπάσκετ – Σπουδαία παιχνίδια για τη 12η αγωνιστική

BASKET LEAGUE / ÊÏÑÏÉÂÏÓ - ÐÁÏÊ / KORIVOS - PAOKΟ Κόροιβος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (17:00) και η ΑΕΚ φιλοξενεί -έστω και τυπικά- τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (18:00) στις αναμετρήσεις που κλείνουν την 12η αγωνιστική της Basket League.

O Oλυμπιακός υποδέχεται αυτή την ώρα τον Απόλλωνα Πατρών στο ΣΕΦ, λίγες μέρες μετά την σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελόνα. Το ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα» αναμένεται να κάνει ο Ντάριους Τζόνσον-Όντομ, ενώ προληπτικά θα μείνει εκτός ο Γιώργος Πρίντεζης που ένιωσε μικροενοχλήσεις στον δικέφαλο στην προπόνηση του Σαββάτου (02/01).

Μεγάλη αναμένεται η μάχη στην Αμαλιάδα, όπου ο Κόροιβος θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ (17:30, Novasports3). Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου, καθώς ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης είναι άρρωστος και δεν ταξίδεψε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, ενώ νοκ-άουτ τέθηκε και ο Κώστας Βασιλειάδης που ταλαιπωρείται από έντονες ενοχλήσεις στο πέλμα και κάνει αγώνα δρόμου με θεραπείες, ώστε να είναι έτοιμος για την εκτός έδρας πρεμιέρα με τη Βαλένθια για το Last 32 του Eurocup.

Η αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Basket League πέφτει με το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό (18:00, ΟTESport4). Η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς θα παραταχθεί δίχως απουσίες, καθώς ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χωρίς προβλήματα, ενώ στην τελευταία προπόνηση της Ενωσης βρέθηκε και ο Πρόεδρος της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού, ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη στην αναμέτρηση μετά από τον μυϊκό σπασμό που αποκόμισε στον αριστερό προσαγωγό από το παιχνίδι στην Πόλη με τη Φενέρ και θα κριθεί την τελευταία στιγμή αν θα τεθεί στη διάθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected