Διάφορα

Λένε πως είναι οι 10 πιο όμορφες γυναίκες ποδοσφαιριστές στον κόσμο (photos+vid)

Ποιος είπε ότι το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα; Μόλις δείτε αυτό το βίντεο θα αλλάξετε γνώμη.

Κορίτσια όλων των γούστων, καλογυμνασμένα και ταλαντούχα συνθέτουν το Top 10 των πιο ωραίων γυναικών ποδοσφαιριστών. Ο δημιουργός του βίντεο μάζεψε τα καλύτερα και εμείς σας τις παρουσιάζουμε.

Νο 10 Alie Krieger

Η τριανταενός ετών Αμερικανίδα με ύψος 1,68 κατάγεται από την Αλεξάνδρεια της Βιρτζίνια και παίζει στην ομάδα της Washighton Spirit ως αμυντικός – μέσος με το νούμερο 11.

Νο 9 Melanie Leupolz

Η εικοσάχρονη Γερμανίδα απο το Wangen im Allgäu με ύψος 1,73 έχει καταφέρει να κερδίσει τα βλέμματα όλων των οπαδών εξαιτίας της δυτικής ομορφιάς της. Η Melanie αγωνίζεται για την ομάδα της Μπάγερν Μονάχου στη θέση του μέσου με το νούμερο 8.

Νο 8 Louisa Nécib

Η εικοσιοκτάχρονη Γαλλίδα απο τη Μασσαλία αγωνίζεται αγωνίζεται με τη φανέλα της Λυών στη θέση του μέσου με το νούμερο 10 και με ύψος μόλις 1,68.

Νο 7 Laure Boulleau

Η τριαντάχρονη Laure κατάγεται από το Κλερμοντ της Γαλλίας παίζει για την ομάδα της Παρί Σεν Ζερμεν με τον αριθμό 3 ως αριστερό μπακ έχοντας πολύ καλά στατιστικά στην έως τώρα καριέρα της με ύψος μόλις 1,60!

Νο 6 Sydney Leroux

Η εικοσιπεντάχρονη Καναδέζα με ρίζες από την Κολομβία έχει καταφέρει να κερδίσει πολλούς τίτλους και επίσης ένα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου. Με ύψος 1,70 ανήκει στην ομάδα της Western New York Flash ως επιθετικός με το νούμερο 22. Η Sydney έχει καταφέρει να χαρίσει πολλούς τίτλους στην ομάδα της αλλά και στην εθνική των Ηνωμένων Πολιτειών στην οποία είναι βασικός.

Νο 5 Julia Simic

Η Γερμανίδα με καταγωγή από τη Νυρεμβέργη αγωνίζεται με την ομάδα της VfL Wolfsburg με το νούμερο 31 στη θέση του μέσου με ύψος 1,62 και είναι 26 ετών.

Νο 4 Hope Solo

Η Αμερικανίδα τερματοφύλακας της Seattle Reign από την Washighton σε ηλικία τριανταπέντε ετών αποτελεί μία από τις πιο περιζήτητες τερματοφύλακες στο γυναικείο ποδόσφαιρο αλλά και μια από τις πιο ελκυστικές γυναίκες με ύψος 1,75.

Νο 3 Christen Press

Σε ηλικία 27 ετών, το κορίτσι με τα πράσινα μάτια αγωνίζεται με τους Σικάγο Ρεντ Σταρς στη θέση της επιθετικού με το νούμερο 23. Η καταγωγή της είναι από το Λος Αντζελες και το ύψος της 1,70.

Νο 2 Anouk Hoogendijk

Η πανέμορφη αυτή Ολλανδέζα ενώ έχει όλα τα προσόντα για μοντέλο επέλεξε να γίνει ποδοσφαιριστής. Με ύψος 1,69 αγωνίζεται με την ομάδα του Αγιαξ στη θέση του αμυντικού – μέσου με το νούμερο 6 ενώ αγωνίζεται με την εθνική Ολλανδίας.

Νο 1 Alex Morgan

Και το καλύτερο για το τέλος… Η εικοσιεξάχρονη Αμερικανίδα από την Καλιφόρνια με ύψος 1,70 αγωνίζεται ως φόργουορντ στην ομάδα της Ορλάντο Πραιντ. Εδώ δε θα πούμε πολλά. Τα συμπεράσματα δικά σας…

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected