Αθλήματα

Με μεγάλες επιτυχίες έκλεισε το 2015 για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αλέξανδρο Βέροιας

Χωρίς τίτλοΔεν θα μπορούσε να κλείσει καλύτερα η αγωνιστική χρονιά του 2015 για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αλέξανδρο Βέροιας σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας Σταύρο Κουκουλομάτη!

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή μικρών και μεγάλων αθλητών καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, γεγονός που άφησε πολύ ευχαριστημένη την προπονητική ομάδα, καθώς είδαν όλα τα μέλη του Συλλόγου να δραστηριοποιούνται, να αθλούνται και πάνω από όλα να διασκεδάζουν παίζοντας τένις!

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην αγωνιστική ομάδα του Συλλόγου, καθώς μετά από πολλές διακρίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ευρωπαϊκές, πανελλαδικές (Ε1 & Ε2) και ενωσιακές (Ε3) έδωσε στο κλείσιμο της χρονιάς και δυναμικά το παρόν στα MASTER JUNIOR.

Σε αυτή τη διοργάνωση δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι 4 πρώτοι /τες αθλητές/τριες της Ένωσης  με την καλύτερη Πανελλαδική κατάταξη, με σκοπό την ανάδειξη των καλύτερων αθλητών/τριών της κατηγορίας για το 2015.

Χωρίς τίτλο1Η αγωνιστική ομάδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας, είχε σημαντική εκπροσώπηση από 3 αθλητές. Ο Εξιζίδης Μάγιερ Τέιλορ και ο Εξιζίδης Μάγιερ Τζέισον συμμετείχαν στην κατηγορία Α16 και κατάφεραν να βρεθούν στην 1η και 2η θέση αντίστοιχα! Επιπλέον στην κατηγορία Α14 συμμετείχε ο Μιχάλης Ανανιάδης, ο οποίος και κατάφερε και πήρε την 3η θέση.

Μεγάλη επιτυχία για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αλέξανδρο Βέροιας για το 2015 αποτελεί η άνοδος της ομάδας αντρών στη Β’ Εθνική! Οι αθλητές που μας εκπροσώπησαν και κέρδισαν τις εντυπώσεις με την εξαιρετική τους εμφάνιση ήταν οι  Εξιζίδης Μάγιερ Τέιλορ και Εξιζίδης Μάγιερ Τζέισον! Οι δύο νεαροί αθλητές κατάφεραν να κερδίσουν και τις 4 ομάδες του ομίλου τους (Ο.Α. Έδεσσας, Ο.Α. Πτολεμαϊδας, Λ.Π. Φλώρινας, Ο.Α. Βέροιας) και να προκριθούνε, κάνοντας πολύ περήφανο τον προπονητή τους Σταύρο Κουκουλομάτη!

Η άνοδος αποτελεί μεγάλη χαρά για όλα τα μέλη του συλλόγου μας!

Στην αντίστοιχη διασυλλογική οργάνωση της ομάδας γυναικών, η οποία βρίσκεται εδώ και 2 χρόνια στη Β’ Εθνική, δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν οι κορυφαίες αθλήτριες του συλλόγου, Αλμπανίδου Βασιλική και Μπουσμαλή Γεωργία προκειμένου να διεκδικήσουν την άνοδο στην Α’ Εθνική. Ωστόσο, τον Όμιλο μας εκπροσώπησαν επάξια οι βενιαμίν αθλήτριες της αγωνιστικής ομάδας η Λούκα Βιργινία και η Μαυρίδου Μαρίνα, οι οποίες κατάφεραν την παραμονή της ομάδας στη Β’ Εθνική!

Το Δ.Σ. και ο Πρόεδρος του Συλλόγου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλα τα μέλη και να ευχηθούν χρόνια πολλά, καλή χρονιά και το 2016 να φέρει ό,τι καλύτερο!

Πηγή: oaav-tennis.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected