Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Δύσκολη έξοδος για τον Παναθηναϊκό

paokalloni_2015_8_30_21_12_29_b2Η αυλαία της 17ης αγωνιστικής πέφτει με την αναμέτρηση ΑΕΛ Καλλονής – Παναθηναϊκός. Διαβάστε τα τελευταία νέα των δυο ομάδων, την “προϊστορία” και δείτε τα περσινά μεταξύ τους ματς.

Η Καλλονή φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στην Μυτιλήνη και θέλει να επαναλάβει την εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ έτσι ώστε να πανηγυρίσει το τρίποντο στο τέλος του αγώνα.

Οι πράσινοι χωρίς τον πρώτο τους σκόρερ (Νίκο Καρέλη) πάνε για το διπλό που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στη δεύτερη θέση και την ΑΕΚ. Ας τα δούμε αναλυτικά.

ΑΕΛ Καλλονής – Παναθηναϊκός 19:30

Γήπεδο: Ταρλάς

Διαιτητής: Αθανάσιος Γιάχος (Χίου)

Βοηθοί: Ηλίας Αλεξέας (Χίου), Δήμος Αναστόπουλος (Αρκαδίας)

4ος: Αριστομένης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

δείτε εδώ τη βαθμολογία

Ξεκινάμε με τον φιλοξενούμενο Παναθηναϊκό. Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν έχει στη διάθεση του τον φευγάτο Νίκο Καρέλη και τους Σάντσεθ (τραυματίας), Νίνη, Χουχούμη, Λουντ, Μαρινάκη. Στους εκλεκτούς ο Μέστο, ο οποίος είναι πιθανό να ξεκινήσει βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Βέμερ, Μέστο, Νάνο, Εσιέν, Λαγός, Αμπέντ, Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Μπουμάλ, Καλτσάς, Κλωναρίδης, Μπεργκ και Πέτριτς.

Πάμε και στην Καλλονή. Ο Νίκος Καραγεωργίου μετά τη σπουδαία νίκη στο Κύπελλο με 2-1 επί του ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα. Εκτός αποστολής έμεινε ο Πολ Κεϊτά που ζήτησε να φύγει, ενώ όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται στη διάθεση του. Μαζί και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Αναλυτικά η αποστολή της Καλλονής: Χογκ, Δαύκος, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Ευαγγελιδάκης, Ούκα, Βαλιός, Αναστασιάδης, Μίκιτς, Καλτσάς, Γιουκαρής, Χατζηδημητρίου, Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσος, Κάρλσον, Ελλακόπουλος, Γουερέ, Μάρκοβιτς, Μπουρούς.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected