Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 18ης αγωνιστικής (video)

pregame_lΑ1111111111111111111111111

Τελευταία αγωνιστική για τον μήνα Ιανουάριο στην Α1 Ερασιτεχνική και η αγωνία παραμένει στο κατακόρυφο, τόσο για τη μάχη στην κορυφή όσο και στην ουρά της βαθμολογίας.

Η αυριανή 18η “στροφή” της σεζόν παραμονεύει κινδύνους για τις ομάδες που αναζητούν βαθμούς, ενώ δεν λείπουν και τα τοπικά ντέρμπι με αποκορύφωμα την αναμέτρηση του Δημοτικού Γηπέδου Χαρίεσσας.

Όσον αφορά τους διεκδικητές του τίτλου, αμφότεροι οι ανταγωνιστές αγωνίζονται εντός έδρας και αν δεν προκύψει κάποια έκπληξη, η διαφορά του ενός βαθμού θα παραμείνει για μία ακόμη εβδομάδα.

Ας δούμε το pregame των αγώνων του τελευταίου Σαββάτου για τον μήνα που διανύουμε, όπως σας το παρουσιάζει πάντα το SportsUp.

Το ρεπορτάζ και τα επιμέρους στοιχεία των ομάδων είναι μία προσφορά της εταιρίας :

Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

Naousa ΣΗΜΑ ΓΑΣ

ΦΑΣ Νάουσα – ΓΑΣ Κοπανού : Μία από τις λιγοστές απώλειες βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα για τον ΦΑΣ σημειώθηκε στον πρώτο γύρο, όπου οι “κιτρινόμαυροι” κατάφεραν να πάρουν το βαθμό, παρά το γεγονός πως βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2. Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στο αυριανό παιχνίδι, τρίτο παιχνίδι μέσα σε 7 ημέρες για τους “κυανόλευκους”.

Η πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου μεσοβδόμαδα μπορεί να ήρθε με περίσσιο κόπο για την ομάδα του Γιάννη Κερλίδη, ωστόσο δεν προκάλεσε κάποιον τραυματισμό ενόψει του αυριανού αγώνα. Μοναδικός απών για τον έμπειρο τεχνικό θα είναι ο Τρύφων Νίκου, η επιστροφή του οποίου υπολογίζεται στα μέσα του επόμενου μήνα.

Το pregame του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

XATZHΠΑΥΛΙΔΗΣ1

Με ανεβασμένο το ηθικό από τις τελευταίες εμφανίσεις μεταβαίνει στη γειτονική Νάουσα ο ΓΑΣ Κοπανού, με τον Γιώργο Σγούρδα να είναι στην ευχάριστη θέση (για ακόμη μία φορά φέτος) να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του. Χωρίς άγχος θα αγωνιστούν οι νεοφώτιστοι, που στοχεύουν πλέον στο καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογική κατάκτηση.

Tips

Έδρα : ΔΑΚ Νάουσας

Χιλιομετρική απόσταση  : 7.21 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

Eirinoupoli pontiaki

ΑΣ Ειρηνούπολης – Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας αναμέτρηση για τους περσινούς πρωταθλητές, που θέλουν μόνο νίκη για να διατηρηθούν στο -1 από την κορυφή. Στόχος η τρίτη θέση για τους “μπλαουγκράνα” που μεταβαίνουν στο Αγγελοχώρι για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο Γιάννης Μαντζιαρίδης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και οι ενοχλήσεις που νιώθουν οι Αντώνης Κουκουράκης και Γιάννης Θεοδωρίδης, δεν αναμένεται να τους θέσουν εκτός από τον αυριανό αγώνα. Επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια ο Σπύρος Σταματέλος, που αποθεραπεύτηκε και εντάχθηκε κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων, ενώ υπολογίζονται κανονικά και οι Αργύρης Τούφας και Τάσος Ναυρινιάδης, που αποκτήθηκαν ως δανεικοί από τη Βέροια Κ20

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, που θα αγωνιστεί όμως χωρίς άγχος καθώς στόχος πλέον για την ομάδα του Χρήστου Υφαντίδη είναι η κατάκτηση της τρίτης θέσης, στην πρώτη παρουσία των νεοφώτιστων στην Α1 Ερασιτεχνική.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Αγγελοχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 34.92 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

Ατρόμητος Διαβατού Έμβλημα αε αλεξανδρειας

Ατρόμητος Διαβατού – ΑΕ Αλεξάνδρειας : Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον και στο συγκεκριμένο παιχνίδι, σχετικό ωστόσο και αυτό καθώς ο Ατρόμητος έχει αποσπαστεί 9 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Αρκετά μακρινή στο χρόνο η προϊστορία των δύο ομάδων στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού, με πιο πρόσφατο το τουρνουά προετοιμασίας το καλοκαίρι του 2015, το οποίο κατέκτησαν οι “πράσινοι”.

Χωρίς ουσιαστικά προβλήματα θα αγωνιστεί ο Ατρόμητος στο αυριανό παιχνίδι, ωστόσο με σημαντική κόπωση μετά τον ημιτελικό του Κυπέλλου στο ΔΑΚ Νάουσας την προηγούμενη Τετάρτη.

Στην αντίπερα όχθη, ο Κυριάκος Καρασαββίδης προετοίμασε την ομάδα του χωρίς τους δύο “μόνιμους” απόντες (Νίκο Θεοδωρόπουλο που είναι τιμωρημένος και τον τραυματία Θωμά Σαμαρά), με στόχο να συνεχίσει το σερί των καλών εμφανίσεων, που συνδυάζονται τελευταία και με θετικά αποτελέσματα.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού

Χιλιομετρική απόσταση  : 24.70 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

paok Trikala

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Τοπικό ντέρμπι στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν “φτιαχτεί” βαθμολογικά και δεν αντιμετωπίζουν άμεσο πρόβλημα συγκομιδής. Απόλυτα θετική η παράδοση για τον “δικέφαλο” τα τελευταία χρόνια και μάλιστα με μεγάλες σε έκταση νίκες.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Λευτέρη Κελεσίδη θα είναι ο Γιώργος Κίτσας, που θα εκτίσει την τρίτη αγωνιστική από τις πέντε με τις οποίες τιμωρήθηκε για την αποβολή του κόντρα στην Ποντιακή Νεολαία Αράχου, ενώ σημαντική είναι και η κόπωση από τον (νικηφόρο ωστόσο) αγώνα της Τετάρτης με τον Κεραυνό Επισκοπής.

Το pregame του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

Χωρίς-τίτλο71

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Ντάμτσιος για ακόμη μία φορά θα χρειαστεί να θέσει εκτός αρκετούς ποδοσφαιριστές κυρίως λόγω τραυματισμών. Στους μόνιμους Παπαδόπουλο, Καρβούνη, Δρομπουλιανούδη και στον στρατευμένο Μουσκεφτάρα, ήρθαν να προστεθούν και οι Ηρακλής Ελευθεριάδης που παίρνει το…Όσκαρ ατυχίας φέτος με τους τραυματισμούς αλλά και ο Γιάννης Παντριάς που δύσκολα να προλάβει το αυριανό ματς. Αμφίβολοι είναι επίσης τόσο ο Χρήστος Μηνούδης που έχει τράβηγμα στο δικέφαλο αλλά και ο Σάββας Αθανασιάδης που αντιμετωπίζει μια ίωση.

Tips

Έδρα : ΔΑΚ Αλεξάνδρειας

Χιλιομετρική απόσταση  : 14.32 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 4-2  2013/2014, 6-1

χαριεσσα Αχιλλέας Νάουσας Έμβλημα

ΑΕ Χαρίεσσας – Αχιλλέας Νάουσας : Ένα ακόμη ντέρμπι της ευρύτερης περιοχής της Νάουσας, με τους γηπεδούχους όμως να είναι αυτοί που “καίγονται” για βαθμούς. Σπουδαίες οι εμφανίσεις των “κυανόλευκων” στα τελευταία ματς, που οδεύουν προς την οριστική εξασφάλιση της παραμονής.

Για το συγκρότημα του Γιάννη Χατζηαθανασίου κάθε ματς είναι καθοριστικό στις εναπομείναντες 9 αγωνιστικές και άπαντες στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο έχουν ρίξει το βάρος στην ψυχολογία ενόψει του δύσκολου δρόμου μέχρι την παραμονή. Για το αυριανό παιχνίδι, ο έμπειρος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τον Θοδωρή Παμπουχίδη, που εντάχθηκε στις προπονήσεις ωστόσο δύσκολα να ρισκάρει τη συμμετοχή του. Εκτός και πάλι ο Βαλάντης Τοπαλίδης, που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Στην αντίπερα όχθη, ο Παναγιώτης Καραμεταξάς ολοκλήρωσε την προετοιμασία με δύο σημαντικές απουσίες καθώς τόσο ο Χρήστος Σακελλάρης (που εκφράζονται φόβοι πως ίσως χάσει τη χρονιά) όσο και ο Γρηγόρης Γκέτσος δεν συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Δημήτρης Μπαξεβάνος και Κώστας Κοσμάς, που απουσίασαν το προηγούμενο Σάββατο.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Χαρίεσσας

Χιλιομετρική απόσταση  : 16.59 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 0-0 2013/2014, ?  2012/2013, 0-0

Episkopi meliki

Κεραυνός Επισκοπής – Φίλιππος Μελίκης : Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για τον Φίλιππο Μελίκης, που “καίγεται” για βαθμούς, όντας στην 13η θέση της βαθμολογίας. Αρνητικό σερί αποτελεσμάτων για τους γηπεδούχους στα τελευταία παιχνίδια, σημαντικός παράγοντας και η κούραση από τον μεσοβδόμαδο ημιτελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Τo pregame του Κεραυνού είναι μια προσφορά του Cafe «Anfield» στην Επισκοπή

11992214_10200741527537547_2138441037_n-copy

Εντούτοις, ο Χρήστος Μποζίνης μπορεί να χαμογελά μετά από καιρό καθώς εκτός της πολύ καλής παρουσίας την Τετάρτη, εντάχθηκαν στο πρόγραμμα προπονήσεων και οι Χάρης Παραστατίδης και Θεόκλητος Ιωαννίδης (θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή η συμμετοχή τους), ενώ τιμωρημένος είναι ο Ζαχαρίας Ιωαννίδης. Παραμένει εκτός ο Ζαχαρίας Ορδουλίδης, ενώ δύσκολη θεωρείται η συμμετοχή του Κώστα Ντέλλα που έμεινε εκτός και από τον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Δεν υπάρχουν απουσίες για τους “ερυθρόλευκους” ενόψει του αυριανού παιχνιδιού, με την αποστολή να έχει ως απώτερο σκοπό την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα που θα αποτελέσει ψυχολογικό εφαλτήριο για τη δύσκολη συνέχεια.

Tips 

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής

Χιλιομετρική απόσταση  : 43.49 χλμ

Προϊστορία : 2015/2016 (Κύπελλο) 4-2  2012/2013 (Α1) 1-4

rodoxori makroxvri

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Μακροχώρι : Τρίτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων φέτος, μετά τον αγώνα του πρώτου γύρου αλλά και το νοκ άουτ παιχνίδι του Κυπέλλου για τη φάση των “16”. Ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες, που στοχεύουν στη συγκομιδή βαθμών ώστε να αποφύγουν οποιαδήποτε σενάριο.

Το pregame του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo124122-300x202

Αρκετές οι απουσίες για τον Δημήτρη Χαλκιά στο αυριανό παιχνίδι. Εκτός παραμένει ο Δημήτρης Θεοδοσιάδης (που συνεχίζει το ατομικό), ενώ θα απουσιάσουν για επαγγελματικούς λόγους οι Σπύρος Κοτζαχρήστος και Χρήστος Κακούδης. Πρόβλημα προέκυψε με τον Σάκη Ρίσσου, που τραυματίστηκε σε μια διεκδίκηση στην προπόνησης της Τετάρτης, ενώ την ίδια ώρα, επιστρέφει ο Παναγιώτης Ντατσής, που εντάχθηκε στο πρόγραμμα.

Χωρίς προβλήματα θα μεταβεί στο Ροδοχώρι η αποστολή του Μακροχωρίου, καθώς άπαντες είναι στη διάθεση του Μάκη Γιαννόπουλου.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Ροδοχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 36.44 χλμ

Προϊστορία : 2015/2016 (Κύπελλο) 2-0

mpala8

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 (LIVE από το SportsUp):

ΑΣ Ειρηνούπολης – Ποντιακή Νεολαία Αράχου

ΦΑΣ Νάουσα – ΓΑΣ Κοπανού

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Κεραυνός Επισκοπής – Φίλιππος Μελίκης

Ατρόμητος Διαβατού – ΑΕ Αλεξάνδρειας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Μακροχώρι

ΑΕ Χαρίεσσας – Αχιλλέας Νάουσας

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της Α1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected