Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ζέρη αλλά και τις αποδεσμεύσεις!

OPAP-31H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση με συμβόλαιο 3,5 ετών του Αλέξανδρου Ζέρη.

Ο Αλέξανδρος Ζέρης αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ και είναι γεννημένος το 1994.

Προέρχεται από τη Νίκη Βόλου στην οποία υπήρξε αναντικατάστατο στέλεχος πριν μεταγραφεί στον Ολυμπιακό Βόλου και μετά από τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου το καλοκαιρι του ’12 μεταγράφηκε στον Παναιτωλικό όπου αγωνίστηκε ένα χρόνο στην Κ20. Αμέσως μετά την επάνοδο του Ολυμπιακού Βόλου στη Football League το καλοκαίρι του ’13 επανήλθε στον Ολυμπιακό Βόλου και υπήρξε αναντικατάστατο στέλεχος τόσο την προηγούμενη περίοδο όσο και την τρέχουσα. Διακρίνεται για τη μεγάλη του ταχύτητα και την τεχνική του.

Τον ποδοσφαιριστή θα παρουσιάσει αύριο στις 13:00 ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ Θωμάς Κυπαρίσσης

Τέλος οι Νικολακάκης, Μπουντόπουλος

ΑΕΛ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ_ΤΕΛΟΣ_ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ

Μανώλης Νικολακάκης

Μετά τις μεταγραφές του Νίκολας Βαρέλα και των Βασίλη Ρέντζα και Αλέξανδρου Ζέρη η ΠΑΕ ΑΕΛ ζήτησε να λύσουν τα συμβόλαιά τους ο Μανώλης Νικολακάκης και ο Γιώργος Μπουντόπουλος λόγω του ότι στη θέση του δεξιού μπακ υπάρχουν πλέον οι Γιάννης Μασούρας, Βασίλης Ρέντζας, Αλέξανδρος Ζέρης και στις θέσεις των περιφερειακών κηνυγών οι Μανώλης Ροβίθης, Βασίλης Κουτσιανικούλης, Νίκολας Βαρέλα, Οσμάν Πατο και Τάσος Κρητικός.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την προσφορά των δύο ποδοσφαιριστών αλλά θέλει να τους δώσει τη δυνατότητα να αγωνίζονται ενώ στην ΑΕΛ είναι πολύ πιθανόν να είναι εκτός 18αδας

Οι δανεισμοί

Δανεικοί σε ομάδες της επιλογής τους θα παραχωρηθούν μέχρι αύριο οι ποδοσφαιριστές Καμπλιώνης, Χάμος και Μανακούσιος ώστε να πάρουν παιχνίδια.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ επικοινώνησε με τις διοικήσεις του Τυρνάβου, της Τσαριτσάνης και του Δωτιέα Αγιάς και τους έκανε γνωστή την πρόθεσή της να δώσει δανεικούς τους συγκεκριμένους παίκτες ώστε να έρθουν σε επαφή μαζί τους και να τους αποκτήσουν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected