Κατηγορίες
Super League 1

Η απαίτηση του κόσμου για παραίτηση Τούντορ και το βίντεο με τον τραυματισμό Λαζαρίδη

paok_69

Ογδόντα με εκατό άτομα κινήθηκαν προς τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ, κατά την αποχώρηση του από την Τούμπα και του επιτέθηκαν λεκτικά, ζητώντας του να παραιτηθεί από την ομάδα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Επίσης δύο-τρεις από αυτούς προσπάθησαν να χτυπήσουν το αυτοκίνητο του Κροάτη τεχνικού.

Το βίντεο με τον τραυματισμό Λαζαρίδη

Το 1-1 του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο προκάλεσε αναταραχή στην Τούμπα, με τους οπαδούς του Δικεφάλου να είναι έξαλλοι με την εμφάνιση της ομάδας. Λίγα δευτερόλεπτα αφότου ο Παππάς σφύριξε τη λήξη της αναμέτρησης, από τα επίσημα εκσφενδονίστηκε αναπτήρας που βρήκε στο κεφάλι το Νίκο Λαζαρίδη.

Ο σκόρερ της ομάδας του Περιστερίου έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και αμέσως στο σημείο έσπευσε το ιατρικό τιμ της ομάδας για να δει σε τι κατάσταση είναι ο ποδοσφαιριστής. Συνοδεία των πρώτων βοηθειών ο έμπειρος αμυντικός, εμφανώς ζαλισμένος, αποχώρησε προς τα αποδυτήρια.

Σημειώνεται ότι ο Λαζαρίδης όταν σκόραρε έβαλε το δάκτυλο στο στόμα, κάτι που εξαγρίωσε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι εκτός από το αντικείμενο που του πέταξαν, αποδοκίμασαν έντονα τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους για την εμφάνισή τους. Μετά το ματς η Τούμπα θύμιζε καζάνι που… βράζει.

Ο Λαζαρίδης δεν έχει τίποτα ανησυχητικό και στον Ατρόμητο έλεγαν μετά το ματς ότι δεν έχουν παράπονα από τη φιλοξενία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

δείτε το βίντεο στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected