Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Κλείνει Ματέι ο Ατρόμητος, φεύγει ο Ναπολεόνι!

375080Μία ανάσα από την μεταγραφή του στην Μπασάκσεχιρ (πρώην Μπουγιούκσεχιρ) βρίσκεται ο Στέφανο Ναπολεόνι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA.

Ο Ατρόμητος βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης και είναι θέμα χρόνου να επιτευχθεί το deal, καθώς και ο Ιταλός επιθετικός τα έχει βρει με την τουρκική ομάδα.

Τις προηγούμενες ημέρες το ΑΠΟΕΛ προσπαθούσε να αποκτήσει τον Ναπολεόνι, αλλά οι Τούρκοι ήταν αυτοί που έδωσαν τα χρήματα που αξίωνε η ομάδα του Περιστερίου. Βεβαίως, και οι απολαβές του “Νάπο”θα είναι διπλάσιες από ότι θα είχε στην Κυπριακή ομάδα.

«Κλείνει» Ματέι ο Ατρόμητος

ImageHandler (1)Ο Ατρόμητος καλύπτει άμεσα το κενό που αφήνει η πώληση του Στέφανο Ναπολεόνι, με την απόκτηση του Κοσμίν Ματέι από την Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Μετά την επικείμενη μεταγραφή του Στέφανο Ναπολεόνι στην Μπασάκσεχιρ (άλλοτε Μπουγιούκσεχιρ) ο Ατρόμητος (σύμφωνα με το sdna.gr) κινήθηκε άμεσα και συμφώνησε με την Ντιναμό Βουκουρεστίου για την αγορά του Κοσμίν Ματέι. Η ομάδα του Περιστερίου θα καταβάλει το ποσό που αξιώνει η Ρουμανική ομάδα (περίπου 100.000 ευρώ), καθώς ο εν λόγω άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι.

Αλλωστε, με τον Ματέι υπήρχε πολύ μικρή οικονομική διαφορά, η οποία και αναμένεται να γεφυρωθεί. Ο 24χρονος Ρουμάνος παίζει ως εξτρέμ, αλλά και πίσω από τον επιθετικό. Δεν αποκλείεται μέχρι αύριο να υπάρχει και ακόμα μία κίνηση, αν και δεν μένει  πολύς χρόνος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected