Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

ΠΑΟΚ – Ηρακλής και ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟ στο Cafe “Draw”!

ImageHandler

Με δύο σπουδαίες αναμετρήσεις υποδέχεται σήμερα τους θαμώνες του το Cafe “Draw”, Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Δικέφαλο και το Γηραιό τραβάει τα βλέμματα των σημερινών αγώνων της Σούπερ Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ θέλει πάση θυσία το τρίποντο για να ανασάνει βαθμολογικά και να πάρει την πρώτη νίκη μετά από σχεδόν ένα μήνα και να μη χάσει την επαφή του με τον Παναθηναϊκό (η ΑΕΚ ξέφυγε στο +11).

Δεν είναι λίγα τα προβλήματα για μία ακόμα φορά για τους “ασπρόμαυρους”. Τελευταίο… θύμα των θλάσεων ο Στέφανος Αθανασιάδης, με τους Μακ, Γλύκο, Κωνσταντινίδη, Ζάιρο, Ροντρίγκες να συμπληρώνουν το απουσιολόγιο. Από την πλευρά του ο Ηρακλής ψάχνει το δεύτερο μόλις διπλό στο φετινό πρωτάθλημα, ώστε να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες του για τα πλέι οφ. Μοντέιρο, Χουάντερσον, Λάζαρ, Πασάς και Στάμου τα προβλήματα για τους “κυανόλευκους”.

Ζητείται αντίδραση για τον Παναθηναϊκό

Μετά από μία πολύ άσχημη εβδομάδα, με ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο που έβγαλαν τους “πράσινους” εκτός από ακόμα έναν στόχο, η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι δεν έχει κανέναν άλλο δρόμο πέρα από αυτόν της νίκης στα Γιάννενα. Με τη χθεσινή της νίκη άλλωστε η ΑΕΚ έχει ήδη ξεφύγει στο +7 και πέραν των άλλων, δεν υπάρχουν και βαθμολογικά περιθώρια για το Τριφύλλι.

Έκπληξη από τον Ιταλό τεχνικό ο αποκλεισμός των Βιγιαφάνες και Ταυλαρίδη από την αποστολή, τραυματίες οι Μπουμάλ, Εβανζελίστα, Σάντσεθ και Πέτριτς, ενώ για πρώτη φορά βασικός αναμένεται ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος. Για τους γηπεδούχους σημαντικότερη απουσία είναι αυτή του Τσουκαλά, με τον Νικολιά να είναι τιμωρημένος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected