Κατηγορίες
Διάφορα

Cafe στο 90′ – Υποδεχόμαστε τα “αστέρια” με δύο μεγάλα ματς!

parichels

Η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, το Champions League επανέρχεται στη ζωή μας από σήμερα και το “Cafe στο 90′” στον Σταυρό Ημαθίας, ανοίγει της…πύλες του για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Το σημερινό πρόγραμμα (21.45) περιλαμβάνει δύο σπουδαίους αγώνες και το αγαπημένο σας στέκι είναι πανέτοιμο για ακόμη μία ποδοσφαιρική πανδαισία!

Το Champions League επιστρέφει μετά από δύο μήνες «αποχής» με τη φάση των “16” και το πιο κλασικό ζευγάρι των νοκ- άουτ είναι για 3η σερί χρονιά εδώ: Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Τσέλσι. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Κώστας Μήτρογλου συναντά τον γνώριμο του από την Ξάνθη, Γιούρι Λοντίγκιν και η Μπενφίκα την Ζενίτ στην πρώτη μάχη για τους «16» του Champions League που έχει έντονο το ελληνικό στοιχείο.

Φέτος, στην 3η και φαρμακερή συνάντησή τους σε 3 χρόνια, μένει να φανεί ποιος εκ των δύο θα κάνει το 2-1 σε προκρίσεις: η, ασταμάτητη στη Γαλλία, Παρί που πηγαίνει γι’ ακόμα ένα πρωτάθλημα στη Ligue 1 ή η, αναμορφωμένη επί ημερών Χίντινγκ, Τσέλσι, που αφού διασφάλισε την… παραμονή της στην Premier League θέλει να σηκώσει κεφάλι και εκτός των συνόρων;

Η απάντηση θ’ αρχίσει να παίρνει ποδοσφαιρική σάρκα και οστά από σήμερα το βράδυ στην έδρα των Παριζιάνων, στις 21:45.

Ο Κώστας Μήτρογλου συναντά τον γνώριμο του από την Ξάνθη, Γιούρι Λοντίγκιν και η Μπενφίκα την Ζενίτ στην πρώτη μάχη για τους «16» του Champions League (21:45) που έχει έντονο το ελληνικό στοιχείο.

benfica_zenit_cl_last16_201516

Θα μπορούσε να είναι αγώνας του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Ένα ντέρμπι Μπενφίκα – Πόρτο από τα παλιά ας πούμε. Κι αυτό γιατί στον πάγκο της Ζενίτ θα κάθεται ένας άνθρωπος που στην Λισαβόνα λατρεύουν να μισούν, ο Αντρέ Βίλας-Μπόας. Μα να ‘ταν μόνο αυτός;

Η Μπενφίκα είναι ευεργετημένη από τον πακτωλό ρουβλιών που έστειλε η Gazprom απευθείας στα ταμεία της. Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης αγόρασε ότι καλύτερο έβγαλαν οι Λουζιτανοί, αφού πρώτα τα έσκασαν για τον Αξέλ Βιτσέλ και αργότερα για τον Εζέκιελ Γκαράι. Ο Ισπανός Χάβι Γκαρθία με ενδιάμεσο σταθμό την Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε από την Μπενφίκα στην Ζενίτ, μέσα στην ρωσική εξίσωση υπάρχουν δύο ακόμα πορτογάλοι (Ντάνι, Λουίς Νέτο), ενώ μέσα σε όλα προσθέστε κι ένα κόκκινο πανί, ονόματι Χουλκ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός στην θητεία του στην Πόρτο «κάρφωσε» ουκ ολίγες φορές τους «αετούς» με τους οποίους ανέκαθεν είχε ερωτική σχέση!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected