Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 21ης αγωνιστικής (video)

pregame_lΑ11111111111111111111111111

Μεγαλώνει η αγωνία στην Α1 Ερασιτεχνική, με τα δύο…μέτωπα να παραμένουν ανοιχτά και μάλιστα με αρκετό σασπένς!

Μπορεί οι μισές και παραπάνω ομάδες να είναι αδιάφορες βαθμολογικά και ουσιαστικά να παίζουν τον ρόλο του ρυθμιστή, ωστόσο η μάχη της ανόδου αλλά και την παραμονής στην κατηγορία, παραμένει αμείωτη.

Στο πρόγραμμα της αυριανής 21ης αγωνιστικής περιλαμβάνονται πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με τους δύο διεκδικητές του τίτλου να δοκιμάζονται σε δύσκολες έδρες, ενώ σπουδαίας σημασίας είναι και τα παιχνίδια σε Μακροχώρι και Ροδοχώρι, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς ώστε να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ας δούμε το καθιερωμένο pregame που σας παρουσιάζει κάθε εβδομάδα το SportsUp, με τα τελευταία νέα των ομάδων και τα κύρια χαρακτηριστικά της προετοιμασίας ενόψει της αυριανής αγωνιστικής.

Το ρεπορτάζ και τα επιμέρους στοιχεία των ομάδων είναι μία προσφορά της εταιρίας :

Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

χαριεσσα Naousa

ΑΕ Χαρίεσσας – ΦΑΣ Νάουσα : Με την ευχή να γίνει το απίστευτης ομορφιάς περσινό παιχνίδι, διεξάγεται η αναμέτρηση στο Δημοτικό Γήπεδο Χαρίεσσας. Οι δύο ομάδες φέτος διεκδικούν διαφορετικούς στόχους και το κύριο χαρακτηριστικό θα είναι η εξ ανάγκης αναζήτηση του τρίποντου για αμφότερες.

Για την ομάδα του Γιάννη Χατζηαθανασίου η νίκη είναι αυτοσκοπός, άλλωστε δεν μπορεί να υπάρξει άλλος στόχος πλέον από το 6×6 στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος. Το έργο βέβαια των “κιτρινόμαυρων” μόνο εύκολο δεν θα είναι κόντρα στους πρωτοπόρους, ωστόσο αναμένεται να τα δώσουν όλα και ότι προκύψει. Όσον αφορά τα προβλήματα του έμπειρου τεχνικού για το αυριανό παιχνίδι, ο Βασίλης Στογιάννης ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γόνατο και δύσκολα θα αγωνιστεί, ενώ ο Θωμάς Παραστατίδης έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Θυμίζουμε πως εκτός υποχρεώσεων είναι ο Μπάμπης Τηλκερίδης, ο οποίος βρίσκεται στη διαδικασία ανάρρωσης μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη θα μεταβεί στη γειτονική Χαρίεσσα χωρίς τον Τρύφωνα Νίκου που συνεχίζει την αποθεραπεία του, ενώ στην αποστολή θα βρίσκονται κανονικά οι Δήμος Συμπεθέρης, Αλέξανδρος Ζούρκος και Χρήστος Τασιώνας, οι οποίοι δούλεψαν πιο συντηρητικά ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Χαρίεσσας

Χιλιομετρική απόσταση  : 13.03 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 2-3

Αχιλλέας Νάουσας Έμβλημα Eirinoupoli

Αχιλλέας Νάουσας – ΑΣ Ειρηνούπολης : Δύσκολη αποστολή και για τον ΑΣ Ειρηνούπολης, που θέλει μόνο τη νίκη ώστε να διατηρήσει την απόσταση βολής από την κορυφή. Στους 7 βαθμούς η διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη για τον Αχιλλέα, που εκ των πραγμάτων αναζητά τους βαθμούς για να…κοιμάται πιο ήσυχος.

Λιγοστεύουν τα προβλήματα για τον Παναγιώτη Καραμεταξά όσον αφορά τους “κυανόλευκους”, καθώς μοναδική απουσία για τον νεαρό τεχνικό θα είναι ο Χρήστος Σακελλάρης, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού και χάνει σίγουρα τη φετινή χρονιά. Την ίδια ώρα, επιστρέφουν οι Δημήτρης Μπαξεβάνος και Δημήτρης Σαμαράς, οι οποίοι απουσίασαν στο προηγούμενο παιχνίδι στην Αλεξάνδρεια.

Στην αντίπερα όχθη, ο Γιάννης Μαντζιαρίδης είδε να μειώνονται τα προβλήματα ενόψει του αυριανού αγώνα στο Γιαννακοχώρι, καθώς πολύ καλύτερα είναι ο Αντώνης Κουκουράκης και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στο αρχικό σχήμα, ενώ στην αποστολή θα είναι ο Μανώλης Χουϊλουλίδης, που θα δοκιμάσει τελευταία στιγμή αν θα μπορέσει να δώσει το παρόν. Εκτός αποστολής θα είναι ο Δημήτρης Τσιούπρος, που θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του αλλά και ο Σπύρος Σταματέλος, που δεν είναι 100% έτοιμος μετά τον τραυματισμό του.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Γιαννακοχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 16.44 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 0-1, 2013/2014 (Κύπελλο) 0-0, 6-5 πεν

αε αλεξανδρειας Trikala

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Τοπικό ντέρμπι στο Ρουμλούκι, ωστόσο αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν άμεσο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Το pregame της ΑΕ Αλεξάνδρειας είναι μία προσφορά των Ελαστικών «Γιάννη Τσιρίδη», Ελευθερίου Βενιζέλου 87

DSC_0888

Οι “πράσινοι” του Κυριάκου Καρασαββίδη θέλουν να διατηρήσουν την εξαιρετική φετινή εικόνα που παρουσιάζουν στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, όπου είναι αήττητοι έχοντας μάλιστα 8 νίκες και μία ισοπαλία. Για το αυριανό παιχνίδι θα απουσιάσει ο “μόνιμος” Θωμάς Σαμαράς, ο οποίος χάνει τη χρονιά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Το pregame του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

Χωρίς-τίτλο71

Από την άλλη πλευρά, σε σταθερή…βάση είναι τα προβλήματα για τον Γιώργο Ντάμτσιο. Στη διάθεση του νεαρού τεχνικού θα είναι ο Σίμος Καραούσογλου, ωστόσο θα απουσιάσει ο Ούλι Ντόι που βρίσκεται με άδεια στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Γιάννη Παντριά (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς), ενώ ήδη αποτελούν παρελθόν για την ομάδα οι Νίκος Μουσκεφτάρας και Ηρακλής Ελευθεριάδης, που θα αγωνίζονται πλέον στον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος.

Tips

Έδρα : ΔΑΚ Αλεξάνδρειας

Χιλιομετρική απόσταση  : 14.32 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

pontiaki meliki

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – Φίλιππος Μελίκης : Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο αυριανό παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν τους βαθμούς ώστε να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία.

Για τους γηπεδούχους, που έχουν συγκεντρώσει 29 βαθμούς και στοχεύουν στην κατάκτηση της 4ης θέσης στο πρωτάθλημα, δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών ενώ ο Γιώργος Κωνσταντάκος από την άλλη πλευρά, δεν θα έχει στη διάθεση του τον Κυριάκο Περπερίδη, που αποβλήθηκε το προηγούμενο Σάββατο αλλά και τον Αντώνη Πιτσάβα που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Την ίδια ώρα, επιστρέφει ο Φίλιππος Μαμουτόπουλος που εξέτισε την ποινή του.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Αράχου

Χιλιομετρική απόσταση  : 29.75 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

makroxvri ΣΗΜΑ ΓΑΣ

Μακροχώρι – ΓΑΣ Κοπανού : Μόνο νίκη για την ομάδα του Μάκη Γιαννόπουλου στο αυριανό παιχνίδι, δεν έχει αποφύγει τον κίνδυνο ο ΓΑΣ από την άλλη πλευρά που χρειάζεται κι άλλους βαθμούς για να νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια.

Οι “ασπρόμαυροι”, που μετά τα τελευταία αποτελέσματα είδαν τη διαφορά από τη 13η θέση να μειώνεται στους 4 βαθμούς, θα αγωνιστούν αύριο με αποκλειστικό στόχο τη νίκη, σε μια αναμέτρηση όπου αμφίβολος είναι ο Χρήστος Σερασκιέρης που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Αντίθετα, επιστρέφει ο Νίκος Δημοσθένους που ενσωματώθηκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Το pregame του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

XATZHΠΑΥΛΙΔΗΣ1

Ο Γιώργος Σγούρδας προετοίμασε την ομάδα του με αρκετά ζητήματα όσον αφορά τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές ενόψει του αυριανού αγώνα στο Μακροχώρι. Εκτός λόγω τιμωρίας θα είναι ο Δημήτρης Αντιφάκος, ενώ δύσκολη έως ακατόρθωτη είναι η συμμετοχή του Δημήτρη Κελέσμητου, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στην κνήμη. Παράλληλα, αμφίβολοι είναι και οι Μάκης Μισαηλίδης και Δημήτρης Πρόιος, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολη τη συγκρότηση της αμυντικής διάταξης.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 18.34 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

rodoxori paok

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι στο Ροδοχώρι, όπου ο ΓΑΣ θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει (ή να αυξήσει) τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη. Στα…μεθεόρτια της κατάκτησης του Κυπέλλου ακόμη ο ΠΑΟΚ, που περιμένει πλέον την κλήρωση για το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας, στο οποίο θα συμμετέχει φέτος.

Το pregame του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo124122-300x202

Τα τελευταία αποτελέσματα για την ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά, έχουν δημιουργήσει νέα δεδομένα για τους “κυανοκίτρινους”, που βρίσκονται πλέον στο -5 από τη 13η θέση. Το αυριανό παιχνίδι κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό για τους γηπεδούχους, που εκτός της βαθμολογικής σημασίας, αποτελεί και την απαραίτητη ψυχολογική… ένεση για τη συνέχεια. Δεν υπάρχουν απουσίες για το αυριανό παιχνίδι.

Χωρίς σημαντικά προβλήματα θα μεταβεί στο Βέρμιο ο κυπελλούχος ΠΑΟΚ, με στόχο την 4η φετινή εκτός έδρας νίκη.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Ροδοχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 48.87 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 4-3

Ατρόμητος Διαβατού Έμβλημα Episkopi

Ατρόμητος Διαβατού – Κεραυνός Επισκοπής : Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και στο Διαβατό, αν και οι δύο ομάδες βρίσκονται μακριά από επικίνδυνες…καταστάσεις.

Οι “κυανόλευκοι”, που με τη νίκη κόντρα στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου έκαναν σημαντικό βήμα για την παραμονή, θα αγωνιστούν αύριο χωρίς τον Θωμά Λιλιόπουλο που θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική τιμωρίας του ενώ για την ομάδα του Χρήστου Μποζίνη, τα προβλήματα παραμένουν στην ημερήσια διάταξη.

Τo pregame του Κεραυνού είναι μια προσφορά του Cafe «Anfield» στην Επισκοπή

11992214_10200741527537547_2138441037_n-copy

Εκτός θα μείνουν για ένα ακόμη παιχνίδι οι Θεόκλητος Ιωαννίδης και Ζαχαρίας Ορδουλίδης (τραυματίες) αλλά και ο Κώστας Ντέλλας που επιστρέφει από τιμωρία την επόμενη αγωνιστική.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού

Χιλιομετρική απόσταση  : 27.87 χλμ

Προϊστορία : 2012/2013, 0-1

μπαλα911

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.30 (LIVE από το SportsUp):

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – Φίλιππος Μελίκης

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Μακροχώρι – ΓΑΣ Κοπανού

Αχιλλέας Νάουσας – ΑΣ Ειρηνούπολης

ΑΕ Χαρίεσσας – ΦΑΣ Νάουσα

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Ατρόμητος Διαβατού – Κεραυνός Επισκοπής

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της Α1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected