Κατηγορίες
Football League

Football League – Πανελευσινιακός εναντίον Παναχαϊκής στην ΕΕΑ!

2015101405318_164629561Πριν από μερικές εβδομάδες η Παναχαϊκή και ο Πανελευσινιακός ξεκίνησαν πόλεμο ανακοινώσεων με αφορμή την καταγγελία των Αχαιών για απόπειρα δωροδοκίας του Γιώργου Λαμπρόπουλου.

Η κόντρα μεταξύ των δύο, όμως έχει και συνέχεια. Και αυτό γιατί σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας«Live Sport», οι «σταχυοφόροι» κινήθηκαν νομικά, προκειμένου να πετύχουν την τιμωρία των «κοκκινόμαυρων».

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Γιώργος Παναγόπουλος έκανε καταγγελία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και ζήτησε τις αποφάσεις της σχετικά με την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής της πατρινής ομάδας. Ακολούθως θα θέσει θέμα στη Football League και θα ζητήσει εξηγήσεις, γιατί δεν εφαρμόστηκε ο νόμος από τη στιγμή που έχει καταπέσει η εγγυητική επιστολή. Ο ίδιος, άλλωστε, με δηλώσεις του είχε τονίσει ότι η Παναχαϊκή παρανόμως συμμετέχει στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες για το ίδιο θέμα υπήρξαν σκέψεις στην Αναγέννηση Καρδίτσας για την κατάθεση ένστασης κατά του κύρους του αγώνα με την Παναχαϊκή, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με τη θεσσαλική ΠΑΕ να μην προχωρά σε κάποια νομική ενέργεια.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected