Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Εθνικός Αγιονερίου – Καβάλα 1-1 (photos)

IMG_2914

Αποτέλεσμα που δεν βόλεψε καμία από τις δύο ομάδες το σημερινό στο Αγιονέρι. Ο Εθνικός ήθελε τη νίκη για να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα, ενώ ο ΑΟΚ στοχεύει πλέον στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Στο πρώτο παιχνίδι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν την κατοχή. Στο 14′ ακυρώθηκε γκολ του Γιαλαμή ως off side, ενώ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 30′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Στάθη Στεφανίδη.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΑΟΚ ανέβασε στροφές, πίεσε την αντίπαλη άμυνα και ειδικά μετά το 750 λεπτό, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο.

Η απάντηση για τους “κυανόλευκους” ήρθε επίσης από την άσπρη βούλα, ένα πέναλτι που κέρδισε ο Παπαδόπουλος και εκτέλεσε ο ίδιος. Στο 60′ ακυρώθηκε γκολ του Εθνικού με τον Κωτσαρίδης, με τον βοηθό να υποδεικνύει off side τον Υψηλό, που σύμφωνα με τον ρέφερι επηρέαζε τη φάση.

Συνθέσεις

Εθνικός Αγιονερίου : Γουναρίδης, Μπουζούρας, Μαργαρίτης, Λουιζίδης, Κοντσίδης, Παλάσκας, Κουκουλέκης, Στ. Στεφανίδης (32΄ Υψηλός), Παπαδημητρίου, Κοτσαρίδης (80΄ Κουτσάγιας), Δρόσος (70΄ Μπελίτσας).

Καβάλα : Αθανασίου, Μπαντάνης, Κυγάης (60΄ Κυριακίδης), Τουμανίδης, Δέντσας, Γρ.Παπαδόπουλος, Παππάς, Μπάτζιος, Πτηνόπουλος (83΄ Μπλιός), Δουμάνης, Γιαλαμής.

περισσότερες φωτογραφίες στο maxitis.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected