Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-1

DSC_0015-604x402Το Βυζάντιο έχασε στην έδρα του από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τώρα μπήκε σε μεγάλους μπελάδες, όσον αφορά την παραμονή του. Η φάση του αγώνα έγινε στο 95` όταν ο Καζαντζίδης κέρδισε πέναλτι από τον Τσορμπατζίδη, αλλά ο Κεφαλάς που το εκτέλεσε έστειλε τη μπάλα, άουτ.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 3` με σουτ του Πελτέκη, αφού η μπάλα βρήκε και αμυντικό του Βυζαντίου. Στη συνέχεια πίεσε το Βυζάντιο αλλά ο Μανώλης Τσίλογλου έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες. Η μια στο 34` όταν σε τετ α τετ, πλάσαρε άουτ και η άλλη στο 45` όταν από πολύ κοντά έκανε το σουτ, αλλά ο Καλαϊτζίδης απομάκρυνε σε κόρνερ. Πριν στο 23` ο Αποστολίδης δε μπόρεσε από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από απόκρουση του Καλαϊτζίδη, σε σέντρα σουτ του Καζαντζίδη.

Στο β` μέρος οι γηπεδούχοι δεν είχαν λύσεις απέναντι στην αντίπαλη άμυνα, που ήταν καλά οργανωμένη. Ηταν δύσκολο για το Βυζάντιο, από τη στιγμή που ο Καρλόπουλος και ο Κεφαλάς, δεν ήταν και στην καλύτερη τους μέρα, επίσης ήταν κλεισμένοι ο Αποστολίδης με τον Τσίλογλου.  Ο Εθνικός είχε αριστερό κάθετο δοκάρι στο 56` με σουτ του Πελτέκη ενώ στο Α` μέρος απείλησε και με κεφαλιά του Τσαμουρλίδη στο 43` που απομάκρυνε σε κόρνερ ο Καγκελίδης.

Εν ολίγοις το παιχνίδι ήταν πολύ σκληρό, με πολλά φάουλ. Ο Εθνικός κατάφερε να «σπάσει» το ρυθμό του Βυζαντίου, που τουλάχιστον με το χαμένο πέναλτι, θα έπαιρνε ένα βαθμό.

Συνθέσεις

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος : Καγκελίδης, Καζαντζίδης, Γαλακτερός, Πόπτσης, Κονσταντίνι, Δαγκούλης 84` Παντελίδης, Κεφαλάς, Καρλόπουλος, Αποστολίδης 87` Περσίδης, Τσίλογλου, Τερζίδης 46` Μπονέρης.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Καλαϊτζίδης, Θάνος, Κατρανίτσας, Παρασκευάς, Δούπας 62` Τσορμπατζίδης, Χελιδώνης, Πελτέκης, Τορομανίδης 59` Αμπραχαμιάν, Σιμιτσάκης 66` Κυριζάκης, Γωνιάδης, Τσαμουρλίδης.

*proininews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected