Κατηγορίες
Basket

Η συγκλονιστική ιστορία του Μιχάλη Πελεκάνου και ο οικογενειακός γολγοθάς που βιώνει

timthumbΗ ιστορία που αποκαλύπτεται σήμερα από το SDNA ξεφεύγει από τα στενά αθλητικά όρια. Ο χθεσινός MVP του Άρη, Μιχάλης Πελεκάνος λυγίζει σίδερα με την αφήγηση του προσωπικού δράματος που βιώνει η οικογένεια του.

Ο διεθνής φόργουορντ του Άρη μιλάει για πρώτη φορά για το δράμα της οικογένειάς του, η οποία ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, αλλά είναι σίγουρο ότι στο τέλος θα αντέξει τα χτυπήματα της μοίρας και θα βγει νικήτρια.

Ορισμένα γεγονότα είναι πραγματικά δυσβάσταχτα. Και χρειάζεται τρομερή δύναμη ψυχής για να τα αντιμετωπίσεις, να τα διαχειριστείς και στο τέλος να καταφέρεις να συνέλθεις και να ορθοποδήσεις. Ο Μιχάλης Πελεκάνος ήταν όντως ο MVP του ντέρμπι Αρης – ΑΕΚ στο Αλεξάνδρειο. Οχι γιατί αγωνίστηκε με θλάση μήκους δύο εκατοστών στον δικέφαλο κάνοντας ισάριθμες ενέσεις για να αντέξει τον πόνο, ούτε γιατί σκόραρε 15 πόντους με σπουδαία στατιστική. Αλλά γιατί αυτός και η σύζυγός του, καθώς και ολόκληρη η οικογένειά του έχουν τραβήξει τα πάνδεινα από τον περασμένο Αύγουστο μέχρι σήμερα. Και ο Γολγοθάς τους θα συνεχιστεί για αρκετό καιρό…

περισσότερα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected