Κατηγορίες
Διάφορα

Πως το Κουνγκ Φου τον έσωσε από το…τρακάρισμα! (vid)

ImageHandlerΑυτό υποστήριξε το θύμα του τροχαίου στους αστυνομικούς που τον επισκέφθηκαν και είδαν ότι τραυματίστηκε ελαφρά παρά τη σφοδρή σύγκρουση

Ένα σοκαριστικό βίντεο με τη στιγμή που ένα αυτοκίνητο πετάει στον αέρα έναν άνδρα που μιλά στο τηλέφωνο ενώ περπατά στο δρόμο δόθηκε στη δημοσιότητα στην Κίνα.

Στις εικόνες που καταγράφηκαν από κάμερα κυκλοφορίας καταγράφηκε ένα λευκό αυτοκίνητο να προσπαθεί να αποφύγει ένα μηχανάκι χωρίς ο οδηγός του να προσέξει ότι μπροστά από το δίκυκλο βρίσκεται ένας πεζός.

Οι εικόνες που ακολουθούν προκαλούν σοκ. Το αυτοκίνητο χτυπάει τον ανυποψίαστο άνδρα, ο οποίος προσγειώνεται στο έδαφος αφού κάνει σχεδόν μια πλήρη περιστροφή στον αέρα.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό στην ιστορία αυτή είναι ότι οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση και επισκέφθηκαν το νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε το θύμα, διαπίστωσαν ότι ο άνδρας που ακούει στο όνομα Τσεν έχει λίγα τραύματα σε σχέση με τη σφοδρότητα της σύγκρουσης. Όταν, δε, τον ρώτησαν πώς συνέβη αυτό ο Τσεν τους απάντησε ότι οφείλεται στα μαθήματα κουνγκ φου που έχει κάνει.

Όπως είπε στους γιατρούς ο Τσεν ασυναίσθητα μετρίασε τη σφοδρότητα της πτώσης του με τα χέρια του προστατεύοντας τον εαυτό του από σοβαρά τραύματα, μια τεχνική που είχε μάθει στα μαθήματα πολεμικών τεχνών.

Το βίντεο με το απίστευτο τροχαίο ατύχημα

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected