Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Ηρακλής Αμπελοκήπων – Εθνικός Αγιονερίου 0-2

n.agioneri-001Ένας φουριόζος Εθνικός πέρασε την Κυριακή από τους Αμπελόκηπους, δεν άφησε σε καμιά στιγμή τον τοπικό Ηρακλή να αμφισβητήσει την ανωτερότητα του και έχοντας αυτός το «ρόπαλο» νίκησε με σκορ 2 – 0 τους Θεσσαλονικείς.

Στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής», δεν αποτελεί υπερβολή, υπήρχε μια ομάδα καθώς οι παίκτες του κιλκισιώτικου συγκροτήματος παρατάχθηκαν με μοναδικό στόχο τους την νίκη και το βαθμολογικό τρίποντο και τα κατάφεραν.

Με την επιστροφή στην ενδεκάδα του Νέστορα Στεφανίδη και χωρίς άλλα προβλήματα ο Παναγιώτης. Διλμπέρης είχε δώσει μια και μόνο συμβουλή. Την νίκη πάση θυσία. Και οι ποδοσφαιριστές του έπραξαν το καθήκον τους πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση και νικώντας άνετα την ομάδα του Ηρακλή.

Με ασφυκτική πίεση και δύναμη κατάφεραν από το πρώτο λεπτό να πάρουν τα ηνία του αγώνα δείγμα της διάθεσης τους να φύγουν από τη Θεσσαλονίκη οπωσδήποτε με την νίκη στις αποσκευές τους.

Καλά οργανωμένο σύνολο και με καλή απόδοση ο Εθνικός πήρε μπροστά για τα καλά και στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης ευτύχησε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 0–1. Με τον Νίκο Στεφανίδη να ανοίγει το σκορ, ο οποίος συνδύασε την επάνοδο του στο βασικό σχήμα με τον καλύτερο τρόπο, όλα έγιναν πιο εύκολα.

Στα υπόλοιπα δεκαπέντε λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ο Εθνικός διατήρησε την πρωτοβουλία αλλά δεν ευτύχησε να διπλασιάσει και να τελειώσει νωρίς τον αγώνα. Οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα με το εύθραυστο 1–0 υπέρ του Εθνικού Αγιονερίου.

Στην επανάληψη η κεκτημένη ταχύτητα των φιλοξενούμενων, η σοβαρότητα και το πειθαρχημένο ποδόσφαιρο απέδωσαν καρπούς και έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Συμπληρώνοντας το πρώτο τέταρτο στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιάσωνας Παπαδημητρίου μετά από ολιγωρία της άμυνας των γηπεδούχων εκμεταλλεύθηκε την κατάσταση και με εύκολο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και έκανε το 2–0.

Σε καμιά όμως περίπτωση οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού δεν κατέθεσαν τα “όπλα” τους και συνέχισαν με την ίδια “όρεξη” παρότι δεν ευτύχησαν να σκοράρουν για τρίτη φορά.

Η σύνθεση του Εθνικού 

Γουναρίδης, Μπουζούρας, Μαργαρίτης, Λουϊζίδης, Μπαλάσκας, Κοντσίδης, Υψηλός (85′ Φράγγης), Κουκουλέκης, Στεφανίδης Ν., Κοτσαρίδης (55′ Παπαδημητρίου), Δρόσος (65′ Κουτσάγιας)

*kilkis24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected