Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Καμπανιακός – Απόλλων Κρύας Βρύσης 1-0 (vid)

Δύσκολα αλλά δίκαια πήρε το τρίποντο ο Καμπανιακός.

Σ ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τελευταίο λεπτό, ο Καμπανιακός πήρε σπουδαία νίκη κερδίζοντας με 1-0 τον Απόλλων Κρύας Βρύσης.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ μόλις στο 2o λεπτό όταν ο Σταυρόπουλος από ευνοϊκή θέση δεν κατάφερε να πλασάρει εύστοχα τον Παπαδόπουλο. Στο 21′ από ενέργεια του Μπάλλιου και σουτ του τελευταίου η μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου, στη δεύτερη καλή στιγμή στο πρώτο μέρος.

Με τον αέρα υπέρ του ο Καμπανιακός στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου και στο 63′ έφτασε στο γκολ με τον Χατζόπουλο, που έμελλε να είναι και το μοναδικό της αναμέτρησης.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν και δεύτερο δοκάρι σε σουτ του Πάλλα στο 72′ και στην συνέχεια τόσο ο Χρήστου όσο και ο Προβατίδης είχαν ισάριθμες ευκαιρίες για το 2-0.

Ο Απόλλων ζήτησε πέναλτι σε δύο περιπτώσεις μετά το 80ο λεπτό, σε ανατροπή του Πετρούση αρχικά και σε χέρι του Δρουμούση στη συνέχεια.

Συνθέσεις

Καμπανιακός (Υφαντίδης): Κηπουρός, Γαβανάς (47′ Χρήστου), Κουντουράς, Δουρμούζης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Σταυρόπουλος, Τορόζοφ, Πάλα (85′ Τρικαλινός), Σαπανίδης (42′ Προβατίδης), Μπάλιος.

Απόλλων Κρύας Βρύσης (Παντζιαράς): Παπαδόπουλος Χ., Σιδηρόπουλος Π., Παπαδόπουλος Σ., Μπρέγκου, Βοτάρης, Πετρούσης, Καπνόπουλος (76′ Λουϊζίδης), Νύρλας (48′ Πλατάκης), Κοβάσεβιτς, Πετρίδης (58ο Τσιρλίδης), Ίβιτς.

Kampania Sports

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected